Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy reagálnátok, ha egy lány ismerősötök rátok írna azzal, hogy dugni akar veletek a kocsitokban?
Figyelt kérdés
(huszonévesek, a lány közepesen vonzó)2020. aug. 14. 18:06
11/21 anonim válasza:
Miért "járnék mellékutakon"?
Olyannal fekszem le, akit maximálisan vonzónak találok, kompromisszumok nélkül.
A "közepesen vonzó" nem ezt az állapotot definiálja.
12/21 A kérdező kommentje:
#11 Mert te is maximálisan vonzó vagy? 😀
2020. aug. 14. 21:02
13/21 anonim válasza:
Nem én vagyok a 11-es!
DE
Én maximálisan vonzó vagyok!
Írj!! ✌🏻✌🏻
14/21 anonim válasza:
Igen, "maximálisan vonzó" vagyok.
Nyilván, ha nem lenne lehetőségem szelektálni, akkor nem is tenném.
15/21 anonim válasza:
Csak motorom van szoval neznek egy nagyot, de tuti kolcson kernek egy autot :D
16/21 anonim válasza:
Nem lennék benne: nincs autóm, nincs ismerősöm:).
17/21 anonim válasza:
Megkérném hogy vegyen fel hozzá valami nekem tetsző szerkót,és indulhatunk is, helyet úgyis tudok jópárat erre. :)
18/21 anonim válasza:
Elfogadnám a felkérést egy jó kis szex mindig jól esik.
F
19/21 anonim válasza:
Fifti-fifti.
Megyek és lezuhanyzok, találkozunk, aztán az eset után ő pedig lemossa az autómat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!