Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem nyal ki a barátom. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nyal ki a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok se piszkos, se büdös alul. Rendesen tisztálkodok. Mégse nyal ki. Mit tehetek? Én minden alkalommal leszopom.
2020. aug. 13. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval egyetértek, nem mindenki szeret szopni/nyalni. Viszont ha neked ez ennyire fontos, nem fog hosszú távon működni ez a kapcsolat.
2020. aug. 13. 23:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele ha meg az a válasza hogy mert csak akkor te se oralozz neki
2020. aug. 14. 07:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Ilyen pasim nekem is volt, én szoptam az első alkalomtol kezdve, ő meg nem volt hajlandó nyalni. Mikor szóvátettem akkor csinálta 20!!!!!mp-ig. 5 alkalom után, kivágtam. Nem kellenek ilyen finnyás kisfiúk. Minden párom szeretett nyalni, és én is viszonzom, lehet nem szeret nyalni, de akkor keressen olyat aki nem igényli.
2020. aug. 14. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!