Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tanítható hogy a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tanítható hogy a pasi ne élvezzen el hamar?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán szexelünk ezért minden alkalom olyan mintha először feküdnék le vele (tehát még nagyobb izgalom)..

Milyen bevált módszeretek van és lányok zavarna a szitu titeket vagy sem ha egyébként figyelmes a srác?

2020. aug. 13. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Engem a nagyon kevés szex is zavarna, nem hogy az, hogy nagynehezzen szexelünk és 2 perc alatt elmegy! Sokra megyek, ha figyelmes...

N28

2020. aug. 13. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Figyelmes vagy? Miközben önző módon hamar elélvezel?!?! Növessz agyat, úgy tanítható....pf
2020. aug. 13. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Közben gondold azt hogy az anyádat hágod.
2020. aug. 13. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:
A figyelmet arra értem hogy kézzel és szájjal eljuttatom orgazmusig
2020. aug. 13. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Írtad hogy ritkán szexeltek lehet csak ennyi a baj. Megtudjátok oldani hogy ez rendszeresebb legyen , akkor szerintem te is fejben jobban oda tudsz koncentrálni arra hogy ne elvezz el. Az egyik férfi haverom azt mondta régen hogy ő úgy fejlesztette,maszturbalt és próbálta kitolni a határait.
2020. aug. 13. 20:03
 6/8 The Wounded Eagle válasza:
Ahogy lakó társam... Csapd ki előtte vagy 2x utánna már nem lesz az olyan gyors. Ha meg olyan szerencsés vagy hogy őt élvezed ennyire hát... Irigyellek xd
2020. aug. 13. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet ezt hamar? Nekem sosem megy hamar, sőt kicsit erőltetni is kell, mert nem megy az olyan gyorsan. Az már másik kérdés, hogy a libidó az tart olyan 10 percig, utána elmúlik és nem érzek semmi kellemeset. Kivéve a végén, amikor eljön az ideje, de azt csak akkor tudom megtenni, ha egy bizonyos ponton érek magamhoz (nem prosztata vagy ilyesmi). De nekem még magammal se megy, ha nem piszkálom fel magam azon a részen. Addig csinálhatom órákig, akkor sem. Próbáltam, nem ment. Volt, hogy belealudtam. Valami rosszul van nálam bekötve.
2020. aug. 13. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Mint valami kutya b+...
2020. aug. 14. 07:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!