Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha néztek egy nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha néztek egy nőt aki bejön, tényleg elképzelitek vele a szexet?

Figyelt kérdés
Sokszor látom válaszként írva, hogy ha egy pasi bámul egy nőt, akkor arra gondol hogy mennyire megdugná. Ez tényleg így van? Ilyenkor csak bámuljátok és elképzelitek, hogy milyen ruha nélkül a teste, miket művelnétek vele? Ezeket a mocskos gondolatokat a nő fokozhatja mondjuk egy rövid szoknyával, szexi ruhával?
jan. 10. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Nálam így. Elképzelem,hogy milyen lehet a puncija. Ha kérdésed van,nyugodtan.
jan. 10. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen a szex a lényeg szerintem. Ha valaki jól néz ki (bár, kinek mi) azzal mindenhogyan elképelem a bármit is. 34f.
jan. 10. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Én lábfétises vagyok, így csak azt gondolom el, hogy milyen lehetne a lábával játszani, ha engedné.
jan. 10. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen gyakran elképzelem milyen lenne...
jan. 10. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát nem is arra gondolnak hogyan tud bablevest főzni :)
jan. 10. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. Ha egy nőnek a fenekét nézem meg általában próbálom elképzelni, hogy lovagló pózban hogy mutatna a fenék mérete az én farokméretemmel, stb. Matematikai pontossággal. :D
jan. 11. 02:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Ahogy #2 írta.

Minden mást is.

De bámulni nem szoktam az bunkó stílus amúgy is. gyerekes is.,

Volt már olyan is akit csak azért nézegettem mert nagyon érdekesen nézett ki, volt akit meg...jesszusom ez meg mi akar lenni.

jan. 11. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen elképzeljük még a kisajka is làtszik,ha kilàtni a làbaközt meg fogàsra milyen lehet az meg mikor mész mennyire remeg a feneked. Csajok làtjàtok ti ezt nem tudjàtok.

Pici probléma és màr nem tudtok màsra gondolni csak arra, ha nincs meg csinàltok magatoknak gondolatban.. F

ma 04:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!