Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen megoldás van arra,ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen megoldás van arra,ha az exem elvette az önbizalmamat a puncim miatt?

Figyelt kérdés
Nagy, barnás, kilógó kisajkaim vannak, alapból duzzadt nagyajkakkal. Szerinte nagyon csúnya, kényeztetni orálisan emiatt nem volt hajlandó csak nagyon ritkán, akkor is félhomályban vagy sötétben. 3 évet voltunk együtt, nagyon szerettem, ezt leszámítva jó volt vele, viszont totálisan elvette az önbizalmamat. Mindig attól félek azóta, amikor megismerkedem valakivel, hogyha meglát meztelenül, vajon ő is ennyire rondának fogja-e tartani. Képet nem küldök senkinek.

2020. aug. 13. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
9# Te is egy homoszexuális férfi lehetsz. Nem létezik olyan nő, aki attól növesztene önbizalmat, hogy egy bizonyos típusú puncit csináltat magának... Sőt, még csak tisztában sincsenek azzal, hogy milyen az övék, olyan szinten nem erre helyezik a hangsúlyt.
2020. aug. 13. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hááááát én ilyen kapcsolatban nemhogy 3 évet, de 3 napot sem maradtam volna... A megoldás: kezdj normális, értelmes fickóval, aki nem aláz meg, nem rombolja az önbizalmadat, hanem tényleg szeret, elfogad és építi azt.
2020. aug. 13. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki szeretni fog, mindenedet fogja szeretni, úgy, ahogyan vagy. Meg amúgyis:

"Mindenkit a tökéletlenségei tesznek széppé." (Sandra Bullock)

2020. aug. 13. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Príma arcot szedtél össze magadnak.
2020. aug. 13. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem babapuncim van, én pont, hogy nem szeretem. Nekem nem tetszik, és erre rá tett egy hatalmasat az is, hogy az exem akivel 3 évet voltam ( legelső kapcsolat) nyalt ki soha, még ha kértem akkor sem. Pedig borotvàlom, oda figyelek, hogy tiszta legyen mindig és rossz illata meg izé sincs szerintem.

Azóta mindig azon aggódom, hogy büdös vagyok ott, vagy rossz az ízem és nem igazán tudom magam elengedni nyalás közben. De egyedül csak az exem állt hozzám így, soha senki nem panaszkodott hanem dicsérgetett, de egyszerűen annyira bennem van még mindig ez.

2020. aug. 13. 20:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!