Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Masszőr társaim miért ítélnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masszőr társaim miért ítélnek el amiatt, hogy sokszor masszírozok nőket ingyen ha van benne intimitás amit nem én kezdeményezek?

Figyelt kérdés

Előfordul, hogy erotikus masszázst kérnek tőlem, vagy egy kis orál kényeztetést, esetleg mást is ritkán, ilyenkor nincs pofám pénzt kérni.

Ez miért kelt másban rossz érzést?

2020. aug. 10. 11:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez a masszőr magánügye, hogy mivel egészíti ki a szolgáltatását és mennyiért.

Mi fér neki bele és mi nem, de akkor ha tiéd a szalon. Valószínű semelyik vállalkozó nem akarja, hogy kupinak nézzék a szalonját és a kollégák meg azt, hogy a normális vendégek azért ne menjenek oda, mert te többlet szolgáltatást nyújtasz....

2020. okt. 7. 10:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem ítéllek el emiatt. Ismerős a helyzet, mert masszőrként nekem is volt már ilyen tapasztalatom, élményem. Sőt olyan is volt, aki erotikus masszázst kért tőlem. Azt gondolom, hogy ha egy pasi jól néz ki, figyelmes, tud masszírozni, akkor törvényszerű, hogy előbb-utóbb lesz ilyen az életében...
2020. dec. 9. 15:01
 13/13 sandrisbp ***** válasza:
Azért ítélnek el, mert rontod az ő üzletüket :).
2021. jún. 15. 10:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!