Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 ferfival fekudtem le, abbol egy volt aki tudott dugni. Ismerte a noi testet. Aki igazan olyan volt mint egy ferfi. Tenyleg ilyen rossz az arany jo szexelo pasik terén?
"Megdugtam Mariskát!"
Ami egyenlő azzal, hogy 5 percig reszelte és eldurrant. Ez általában a szex.
De a nők is ugyanilyenek lehetnek, hasonló arányban. Szétteszi a lábát, aztán lökjed, Józsi!
8 - igaz amit írsz, de azért pl. nekem volt egy pasim aki nem volt egy márványoszlop, de nyalni úgy tudott, hogy bármikor a mennyekbe nyalt, és olyan mértékben hogy az agyam majd' elhagytam!
Jóbban nyalt mint egy nő! Azért az már megbecsülendő ritkaság!
12: 30 éves koromban volt egy 6+-os pasim.
Vele voltam úgy, hogy elvesztettem az időérzékemet...
Egy héten igaz, csak egyszer szexeltünk, de az olyan minőségi volt, hogy azóta sem tudta senki felülírni.
Miért, az nem a saját örömödet (is) szolgálja, ha látod a másikat élvezni?
Nekem hál' istennek nem volt ilyesfajta problémám szexkapcsolatban sem, amit te mondasz.
A kérdésre: Nem jó emberekkel feküdtel le akkor, akikkel nem illettetek össze.
Olyan is előfordul, hogy egy férfi az egyikkel nővel nem teljesít olyan jól az ágyban, míg egy másik nővel ugyan az a férfi egy igazi szexisten. (És persze ugyanez nővel is)
Attól is függ, milyen szexuális energiák vannak a felek között, mennyire oldódtak fel, stb. Sok minden közre játszik. És szerintem az a lényeg, hogy mind a két fél meg kell, hogy tegyen mindent egy jó szexért.
Legtöbb esetben nem így működik, hogy "10ből 9en szarok voltak az ágyban", ez azért elég magas szám.
Van olyan, akivel tényleg nem tudsz mit kezdeni, és béna, de annak is megvan az oka, amin párkapcsolatban lehet segíteni, alkalminál okoz gondot, de ez inkább 10-ből 1 eset szerintem.
23/L
Én arra lennék kíváncsi, hogy a nők hány százaléka próbál segíteni a férfinak és ezzel saját magának?
Ha nem is mind, szerintem a férfiak többsége örömmel fogadna tippet a nőtől, hogy ő konkrétan mit szeret.
De ahogy olvasom férfiak tapasztalatait, sokan panaszkodnak, hogy a nők nem veszik ki részüket és csak elvárják, hogy a férfi csináljon mindent.
Ennyire azért nem lehet rossz a helyzet...47/ f.
Reálisan 10 férfiből 4 biztosan jól tud dugni.
Persze, ha a nő nem tud elélvezni, az a férfi hibája.
Akkor is, ha a nő magának csinálja és úgy se tud elélvezni.
Kedves nők, mi férfiak nem vagyunk szexistenek, kérjük a segítségeteket, mindannyitoknak más a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!