Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz dolog az ha kimaradt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz dolog az ha kimaradt a sulis koromból a szex?

Figyelt kérdés

Sosem volt barátnőm. Mások már vígan szexeltek én meg sem el sem tudtam képzelni milyen lehet.

Biztos jó lett volna már olyan fiatalon szexelni, sok önbizalmat adott volna.

2020. aug. 6. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mert látod itt kérdezgetsz és itt siránkozol, de senki nem fogja elvenni a szüzességedet.
2020. aug. 6. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Neked biztos rossz dolog, de ha ennyire rosszul érint akkor tegyél azért hogy legyen barátnőd akivel tudsz szexelni.
2020. aug. 6. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, bőven be lehet később pótolni
2020. aug. 6. 16:31
 4/5 anonim válasza:
87%
Lehet csomó más dolgot is csinálni az életben a szexen kívül, majd bepótolod valakivel később. Nem mindenki áll készen a sulis éveiben a szexre.
2020. aug. 6. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kimaradt, de utána megráztam magam és mindent bepótoltam. Egy tuti, magától nem fog megtörténni, csak ha helyrerázza az ember a tökeit és próbálkozik-próbálkozik-próbálkozik. Ha 999 lánynál nem sikerül akkor az ezredeiknél is.
2020. aug. 6. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!