Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 37 éves leszek még nem voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves leszek még nem voltam nővel sajnos még csók se. Szerintetek adjam fel ugymond a társkeresést?Fent vagyok egy pár helyen de semmi. Átlagos kinézetű vagyok ,van munkám stb.Igaz nem nagyon van barati köröm.

Figyelt kérdés
Barátnö
2020. aug. 9. 23:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A nőket a kinézet érdekli talán a legkevesebbet.

Sokall fontosabb hogy hogyan viselkedsz, beszélgetsz , mennyire vagy határozott és erős személyiség.

De a leirásodból hogy másoktól várod el azt hogy megmondják neked mit csinálj, nagyon töketlen csákó lehetsz.

2020. aug. 10. 07:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezt el ne mond egy nőnek se, mert akkor elmenekülnek. Figyu annyit tehetsz, hogy elmész prostihoz pár alkalommal de nagyon gyorsan. Utána meg elkezdesz ismerkedni, randira hívni csajokat. Nem lesz könnyű, de erőt kell venned magadon és tenni érte.
2020. aug. 10. 10:04
 13/19 anonim ***** válasza:

Engem már "támadott le" ismeretlenül egy hasonló korú fickó, hasonló problémával. Egy közös ismerősünk által akaszkodott rám Face-en. Tolakodó volt, bunkó, és egy kicsit erőszakos is, a frászt hozta rám. Amikor rákérdeztem, hogy pontosan mit szeretne, figyelembe sem vette a kérdésem, csak süketelt tovább. Nem érdekelte, hogy valóban nőnemű vagyok-e, hogy van-e valakim, vagy, hogy akarok-e egyáltalán bármilyen kapcsolatot, csak a saját egyéni d*ghatnékja volt a fontos, legalábbis nagyon ez jött le az "írásából" (süketeléséből).

Egy dolgot tudnék tanácsolni: ha ismerkedni akarsz, ne görcsös, erőszakos vadb*rom módjára tedd! Légy laza (de a lazaságot sem kell erőltetni), és természetes, és az sem árt, ha tudsz kommunikálni! Vannak, akiknél a "jó a s*gged, kő kóla?"-jellegű ismerkedés beválik, de azok nem épp a legigényesebb lányok. :-D

2020. aug. 10. 19:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Azt mondják sokszor add önmagad , vagy hordj állarcot de hiszen mindenki valamennyire állarcot hord. Valamint nem várom el hogy masok mondjak meg mit csinaljak csak probaltam kicsit publikussá tenni ezt. Ha azt nézzük lehet itt sok tanács jó is rossz is vagy nem olyan hasznos. De végűl úgy is én döntök. Mert persze az én életem nem szól bele senki.Egy pcihologushoz ha elmegyek ö is csak iranyt mutatna nem oldja meg helyettem a problémat. És akkor még fizettem is érte mondjuk 100 ezret vagy nem tudom mennyi az ilyen kezelés. A prostizás nem gondolom hogy megoldás mert rákapok az izére és akkor hetente kellene a szex ,alkalmnkent akár egy 20 ezres.Avval csak az oldodna meg hogy nem halok meg szüzen. Igaz egy lépés előre de nem is tudom. Vaagy ha van itt olyan ember akinek hasonlo cipője volt évekig és egy prosti inditotta el az útján az szóljon.
2020. aug. 10. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Qurvára kifutottál az időből! Jobb eseben 3-5 éved lehet még h családod legyen.

Menj prostihoz! Aztán keress egy nőt a társkeresőn! Millió van fent! Ne mondd már h nem találsz mert az marhaság! két óra alatt lebeszélem a fogékonyakkal h megyek és ottalszok náluk... De nem alvási céllal természetesen.

Ez csak szex. De ha párkapcsolat kellene akkor simán összejönne egy rakat randi. Jó nőkkel is.

Igaza van az előzőeknek kibszottul tutyimutyi vagy! Nem meg? Keress többet! Írj többet! pár levéltől mit vársz?! Én 300 felett írtam és abból találkoztam 5 nővel. Ha 10-et írok vagy 30-at akkor még mindig szűz vagyok...

Prostivel is voltam. Az útszéliek silányak a szolgáltatást illetően de a szobásak jók.

38 leszek. 24 évesen vesztettem el, de ha még mindig szűz lennék lehet főbelőném magam...

Vannak itt olyan kérdések h "szűz vagyok, gáz?" 17-20 évesen nem az de a te korodban rohadtul az!

Ne legyél már ennyire életképtelen! Nem egy kiéheztetett oroszlánt kell megdugni hanem egy nőt. Hidd el sokkal egyszerűbb! Bár gondolom előbb lenne meg nekem az oroszlán mint neked a nő....

Rákapsz a prostizásra... Basszus!.... Kifogásokkal aztán tele a padlás...

Talán jobb is h nem szaporodsz...

2020. aug. 11. 20:55
 16/19 A kérdező kommentje:
Ez is csak erősiti hogy nem minden ember egyforma és van még remény azért kössz a választ. Gondolom azt hitted elküldelek a fenébe hát nem jött össze.Szép életet.
2020. aug. 11. 23:14
 17/19 anonim ***** válasza:

Bocsi de a 15ös válaszolónak nagyon igaza van...

Én a 12es vagyok

2020. aug. 12. 13:54
 18/19 A kérdező kommentje:
Te elmennél prostihoz? 12-es
2020. aug. 12. 17:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Persze. Azért írtam, hogy menj el. Ne legyél már szűz. Legalább tudni fogod milyen.
2020. aug. 13. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!