Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet erre biztonságosan partnert találni?
Nagyon hiányzik az orális szex, de visszatart az eü-i oldala. Állandó partnerrel rendben van, de nekem jelenleg nincs, és nem is lesz egy darabig.
Fiúk, ti egy ilyen lazább kapcsolatban betartjátok, hogy nem szexeltek mással, ha megbeszélitek? L
Miért nem lesz állandó partnered?
Mi a jó abban, ha váltogatod a szexpartnereid?
Én ha tehetném se feküdnék le mással, csak azzal a lánnyal, akit a társamnak tartok.
Én mindig arra törekszem, hogy állandó partnerem legyen csak szexre is.
Ha az adott partnerrel jó a szex, jó az orál oda-vissza, akkor miért keresnék mást?
Nekem mindig 1 volt, ha meg esetleg az első nem volt vele jó, akkor nem volt második.
F
Én benne lennék egy ilyen partneri viszonyban. Két feltétellel.
Hogy addig tart, ameddig szerelmi télen valaki fel nem tűnik , illetve hogy néha én is kinyalhassam.
Orális szexszel kisebb a kockázat mint vaginálissal.
Másrészt, ha a pasi sem az a donjuan, aki minden héten mással van, akkor egész kicsi az esélye, hogy gond legyen.
És ezzel nem a felelős szexről akarlak lebeszélni, csak arról, hogy parázz az élmények helyett.
Én is ilyesmire keresek partnert
Ha gondolod írj nyugodtan 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!