Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub lányok, ti hogy találtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub lányok, ti hogy találtok biztonságos partnert?

Figyelt kérdés

2017. okt. 8. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Párkapcsolatban.
2017. okt. 8. 18:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Hat nekem azert nem konnyu kozolnom meg hetek utan sem hogy te figyelj.... Imadnam ha megalaznal es targykent kezelnel, mert amugy nagyon beindit :D
2017. okt. 8. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Közöld pont így xd én am nem vagyok sub de én is szeretem ha párom el fenekel meg néha húza a hajam picit nem annyira durván meg ha harabdál azt is csak csinján abba én vagyok a durvább vele mondjuk de én vörös fejel valótam be neki egy fél óra vonaglás után

19/L

2017. okt. 8. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, pasi vagyok.. de pár dolog:

Ne legyél már ennyire szemérmes :)

Nekem fontos a szex, és alapvetően domináns vagyok. Nem vagyok az az 1 randi után szex kategória.. szeretem kicsit alaposabban megismerni a lányt, és mivel tudom, hogy a nők kevesebb százaléka vágyik ilyen dolgokra így próbálom az ismerkedés során kitapogatni, hogy kinél vannak messzebb a határok.. mert a sima "bújj be" szex nekem nem elegendő.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy működő kapcsolatban, ahol csak sima szex van ott nem biztos, hogy mindkét fél vevő az ilyen dolgokra.. jobban jársz ha specifikusan keresel.

Viszont.. nőként nagyon legyél óvatos, mert sok pasi keveri a tahóságot a dominanciával..

2017. okt. 8. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nagy az Isten állatkertje.
2017. okt. 8. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én pasibol vagyok, dombol. En eleve ilyen temaban keresgelek partnereket. A hozzad hasonlo lanyokbol "elek" ( atvitt ertelemben, lelkileg), akik ki akarjak probalni, de otthon nem merik, vagy nem tudjak ezt megtenni. En nekik is mindig azt mondom,h szivesen foglalkozom veluk, de egy parkapcsolatnak az elso pillanattol az oszintesegen kell alapulnia, es nincs tabu. Ebben en hiszek is. Legrosszabb esetben nemet mond, na bumm.

30F

2017. okt. 10. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Párkapcsolat, és majd idővel ez kialakul. Kimondottan erre nem lehet párt találni, legalábbis én tuti nem engedném meg, hogy egy idegen csak úgy megkötözzön.
2017. okt. 10. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerencsés vágyok, mert a szerelmem a domom és a subom :)

De tényleg nagy mázlim volt, mert előtte két olyan szexpajtásom volt akik domináns férfiak voltak és tényleg szépen, kellő profizmussal kezelték ezt a szituációt. Évek teltek el a két férfi között, közben én végig a jelenlegi párom után vágyakoztam.

Aztán amikor újra elkezdtünk haverkodni, úgy voltam vele, hogy nem bánom ha csak szex lesz köztünk, de vele lehetek max nem látom többet. Akkoriban külföldön éltem.

De e-mailek formájában kapcsolatban voltunk és én mindent de mindent elmondtam neki, hogy mikre vágyom, és ő is nekem, még a legféltettebb titkait is.

Amikor haza látogattam akkor ezeket a vágyakat megvalósítottuk, majd miután haza költőztem se veled se nélküled switch kapcsolatban voltunk, szakított, majd rájött, hogy nem bírja nélkülem és a mocskos fantáziám meg a játékaink nélkül, úgyhogy most már második éve dúl a szerelem, és piszkosul jó, bármit megélhetünk amire csak vágyunk azzal akit szeretünk. És minden egyes szeánsz erősíti a szerelmünket, legyen szó egy egyszerű fenekelésről vagy akár egy mumifikált kényszerfejésről.

Ő az első és nagyon remélem az utolsó férfi az életemben akinek ilyen mélységekig megnyiltam.

2017. okt. 11. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Vannak erre is társkereső oldalak, magyar oldalak közül ashrak, smpixie. Bár hogy mennyire biztonságos partnerrel hoz össze a sors ott, azt nem tudom.

De ha érdekel, írj, és beszélgethetünk.

2017. okt. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!