Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány kéri, hogy küldjek intim képet, nem foghatja rám idővel, hogy zaklattam vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 20:38
11/12 anonim válasza:
Tapasztalatból, elég kevés csaj kért eddig tőlem intim képet és azok is kb 40 környékiek vagy felettiek voltak. Azoknak is csak egy kis része akart ilyent, pedig nem rajtam múlt.
Én mindig olyant küldtem amin az arcom és a testrész egyszerre sosem látható és a két képen sincsenek felismerhető és összevethető részletek. Egyszer még anyajegyet is lesatíroztam.
A képed ha kikerül a kezed közül akkor kontrollálhatatlan. A másikba vetett bizalmad az ami marad. Én még egyik csaj intim képével se éltem vissza. És azt is nagyon remélem hogy az enyémekkel se éltek vissza. Kellemetlen lenne mert magánügy az ilyesmi de nem vágnék eret miatta az is tuti.
35F
12/12 A kérdező kommentje:
#11 Jól mondod. Én se élnék vissza soha mások képeivel, pedig megtehetném, mert van már egy több száz privátképből álló gyűjteményem, amit nők küldtek nekem, de miért lenne az jó nekem, ha kicseszésből feltölteném őket valahová? Miért lenne jó az hogy másoknak ártsak. Max néha kiverem rájuk azt elismerem.:D
2020. aug. 10. 01:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!