Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a lány kéri, hogy küldjek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány kéri, hogy küldjek intim képet, nem foghatja rám idővel, hogy zaklattam vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés

2020. aug. 9. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem, hiszen ott a "bizonyíték" hogy kérte. Megjegyzem, ha nem ismered személyesen akkor sanszos hogy egy magát nőnek kiadó meleggel van dolgod... a nők nem szoktak intim képet kérni ismerkedéskor.
2020. aug. 9. 20:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem.Simán megtörténhet.
2020. aug. 9. 20:39
 3/12 A kérdező kommentje:

#1 Ja, csak az a baj, hogy a levelezési előzményből simán kitörölheti azt a rést, hogy ő kérte...

Amúgy miért gondolod hogy lány nem kér ilyet? Ezt nem értem? Nálam eddig mindig úgy jött össze randi, hogy előtte intim képeket is cseréltünk.

2020. aug. 9. 20:43
 4/12 anonim válasza:
84%

MELEG ÁLL HÁTTÉRBEN AKI NŐNEK ADJA KI MAGÁT VAN K

kepe?

2020. aug. 9. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hol találtál ilyen csajt? Nekem gyanús lenne h pasi az illető.
2020. aug. 9. 20:47
 6/12 A kérdező kommentje:

Jézusom srácok, Ti hogy szoktatok ismerkedni már nem azért?:)

Néhány társkereső oldalon fent vagyok, most soroljam fel őket?:)

2020. aug. 9. 20:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#3-as ha ezért feljelentést tennének akkor tele lennének a rendőrségi fogdák. Egy nő tetszőleges netes felületen (társkeresőn meg pláne) naponta tucatjával kapja a dickpic-eket ha kéri, ha nem.

Hát nem'tom ha valaki a farkadról kér a neten képet annak a 99%-a magát nőnek kiadó meleg, de úgy tűnik eddig szerencséd volt és az 1%-ot fogtad ki.

2020. aug. 9. 20:59
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Én biztos nem kérnék 19/L
2020. aug. 9. 21:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
De a te üzeneteid között ott van,amiben kérte.
2020. aug. 9. 21:05
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

A nők nem kérnek olyan képet, ez biztos.

Jól írják, hombárral van dolgod.

2020. aug. 9. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!