Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány kéri, hogy küldjek intim képet, nem foghatja rám idővel, hogy zaklattam vagy ilyesmi?
#1 Ja, csak az a baj, hogy a levelezési előzményből simán kitörölheti azt a rést, hogy ő kérte...
Amúgy miért gondolod hogy lány nem kér ilyet? Ezt nem értem? Nálam eddig mindig úgy jött össze randi, hogy előtte intim képeket is cseréltünk.
MELEG ÁLL HÁTTÉRBEN AKI NŐNEK ADJA KI MAGÁT VAN K
kepe?
Jézusom srácok, Ti hogy szoktatok ismerkedni már nem azért?:)
Néhány társkereső oldalon fent vagyok, most soroljam fel őket?:)
#3-as ha ezért feljelentést tennének akkor tele lennének a rendőrségi fogdák. Egy nő tetszőleges netes felületen (társkeresőn meg pláne) naponta tucatjával kapja a dickpic-eket ha kéri, ha nem.
Hát nem'tom ha valaki a farkadról kér a neten képet annak a 99%-a magát nőnek kiadó meleg, de úgy tűnik eddig szerencséd volt és az 1%-ot fogtad ki.
A nők nem kérnek olyan képet, ez biztos.
Jól írják, hombárral van dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!