Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti szeretitek, ha a pasitok társaságban puszilgat, simogat stb? Mit gondoltok egy ilyen pasiról?
Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 21:14
1/7 anonim 

válasza:

Nekem egyik exem ezt nehezményezte. A legutóbbi meg elmarasztalt érte,amiért nem annyira tettem
2/7 anonim 

válasza:

Attól függ, hogyan csinálja és milyen társaságban. Baráti társaságban, valami laza programon, ha a combomon van a keze, néha megsimogatja, de nem túl fent, inkább a térdem felé, az teljesen okés. Ahogy az is, ha a hátam vagy a karom, simogatja néha, megfogja a derekam, átöleli a vállam ilyesmik. Ilyenkor a csókot annyira nem szeretem, inkább puszi, arcra, szájra.
Viszont baráti társaságban is, nem jó, ha ez túl sok, állandó. Vagy a seggem, a hasam, a combom belső felét, a melleim stb fogdossa, simogatja..
Hivatalosabb helyeken pedig ugye egyre kevesebb testi érintés illendő és nem is komfortos.
3/7 anonim 

válasza:

Én nem szeretem, főleg amikor a haverjai előtt akar simogatni, vagy csókolózni. A sima megfogja a kezem, vagy a combom semmi gond, de ne taperoljon meg másszon a számba miközben körülöttünk van mindenki
4/7 anonim 

válasza:

Társaságban iszonyat nagy taplóság ez.
5/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, hogy nagy taplóság akár egy baráti társaságban is. A férfi úgy kezeli a nőt, mint egy tulajdont, üzenve a külvilágnak, hogy ő az enyém. Főleg fenék fogdosáskor, cummogáskor. A nők meg elszenvedőik a szituációnak. Ezek a dolgok hálószobába valók. Mondjuk egy összebújásban vagy egy kézfogásban nincsen semmi, de ezek a rámenős dolgok szerintem undorítóak.
2020. aug. 7. 21:39
6/7 anonim 

válasza:

Baráti társaságban szeretem,de hivatalos helyen nem szoktuk.41N
7/7 anonim 

válasza:

Én nem szeretem társaságban sem a csókot sem a taperolást. Szájra, arcra puszi még jöhet, de ne kezdje el a fenekem, mellem fogdosni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!