Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki megmondani egy pasinak,hogy szexelnék vele csak úgy spontán?
Autista férfiként minden vágyam lenne, ha a nők egyértelműen kimondanák mindig, hogy mit akarnak, mire van szükségük, mit szeretnének.
Nem csak szexualitás terén, de bármi apróság terén is.
Mellesleg egy nő se kezdeményezett velem szexualitást, mindig nekem kellett. Jólesne nekem, ha lenne olyan lány/nő aki őszintén kimondaná kerek perec, hogy szeret engem, vonzódik hozzám és kíván engem, és ne csak én fejezzem ki magam.
Nekem is szükségem van szeretetre.
15
Nem mindenki így működik és nem mindenkinek szavakkal kell mondani, hogy szeretik. Van, aki kifejezetten nem szereti, ha dicsérik, mondják neki napi 20szor, hogy szeretik, inkább a tettekkel szeret igazolást kapni, hogy szeretve van.
Őszintén?Ha eléállsz és a szemébe mondod hogy "tépj szét te állat" az kurvás.DE azt is hozzáteszem,vannak akiknek ez bejön.Ha nekem mondaná egy csaj a szemembe hogy farkaljam meg én imádnám a csajt is meg a szitut is,és ugy megtolnám egész este hogy a füle kettéállna XD :P
De vannak mimózább pasik is akiket egyszerűen nem értettem sose de vannak.Ha ilyen fellegekben élő azért fog elutasítani mert kurvás vagy.Aztán van aki igazi vadász,akinek ha a vad felajánlkozik használja egyszer majd eldobja és uj prédát néz ki,gondolván ez ribi nem értékes,nem kell.Te ismered milyen a pasid.
Én imádtam mindíg az ilyen csajokat akik belevalóak és megmondják amit gondolnak.Bár több ilyen nő lenne a földön :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!