Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikre szavaztok? Hogyan veszítsem el a szűzességem? Melyik a jobb?
Gyorsan túl lennétek rajta, vagy egy romantikus wellness hétvégén veszítenétek el?
Nem tudom eldönteni.
Egyik részem ragaszkodik a romantikus együttléthez, a másik viszont gyorsan túlesne a dolgon.
Egyértelműen a másodikat választanám ha meg szűz lennék
L
Én anno gyorsan túl akartam lenni rajta, mert frász kaptam ettől a leereszkedő meg álvallásos parasztvakításból ami a szüzességet övezi, különösen lányoknál.
Tapasztalatból, nincs olyan, hogy csak úgy gyorsan túlleni rajta, időbe telik mire beletanulsz a szexbe és elkezd igazán jó lenni.
De szerintem nem az ajnározós külsőségektől lesz különleges élmény hanem attól függ, hogy odafigyelnek-e rád, van-e érdemi kommunikáció.
Ez nem lehet párnára szórt rózsaszirmokkal meg gyertyafénnyel kiváltani.
30/n
Én sajnos akkor nem bírtam magammal és csak átestem rajta és nagyon nem érte meg :(
Határozottan állítom hogy ha a te helyedben lennék akkor a romantikusat választanám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!