Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez csak nekem férfiatlan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak nekem férfiatlan?

Figyelt kérdés

Amikor egy pasi igényli, hogy kényeztessék a fenekét, vagy nyalják. Rengeteg kérdést látok itt is ebben a témában, nekem ez annyira férfiatlan, van ezzel más nő is így?

Ezen kívül abszolút nem vagyok prűd, elég sok mindenben benne vagyok és szeretem csinálni, de ez nem fér bele.

2020. aug. 6. 19:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Kilences annyira szerettek ti az evolúcióval jönni, viszont azért elég sok ember szereti ha hátulról csinálja/csinálják neki. Annak mi az evolúciós szerepe ha seggbe raknak? Mennyivel indokoltabb evolúciósan egy nő seggébe dugni egy faszt, mint kinyalni egy pasi seggét? Vagy egy nő seggét mennyivel indokoltabb mint egy férfiét? Nem értem.
2020. aug. 6. 19:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Evolucio? Szaglas?

Mert aztan a p.na nem budos ket nap utan, ah. 😂😂

2020. aug. 6. 20:04
 13/22 anonim ***** válasza:
73%

Nem hiszem, hogy ettől férfiatlan lennék.

Szeretem, ha a párom kényezteti a fenekem a nyelvével.

Ez egy erogén zóna, úgyanúgy mint a nőknek. Attól, hogy férfi vagyok, még ott van.

Ennyi.

2020. aug. 6. 20:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Evolúciósan a szex csak gyereknemzésre való amúgy. Az óvszer evolúciósan nem indokolt. Akkor nem kell gumi se, hiszen az se indokolt.
2020. aug. 6. 20:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként nem várom el, sőt ellenzem, hogy a fenekemnél matassanak. Van máshol épen elég erogén zónám.
2020. aug. 6. 20:12
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

Én férfiként válaszolok, elnézést ha senki nem kíváncsi rá: Szerintem is kicsit ilyen homár beütése van a dolognak. Mondom ezt úgy, hogy az alapos, szakszerű simogatás nekem nagyon fontos. Szexkapcsolatban is az (lenne).

Ami határeset, az kb a mellbimbó (bár az enyém csak dísznek van, nem érzékeny)

2020. aug. 6. 20:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szerintem is férfiatlan.
2020. aug. 6. 20:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is férfiatlan de izgat a gondolat, nagyon. 23F
2020. aug. 6. 20:22
 19/22 StevenUp ***** válasza:
100%
Szerintem is férfiatlan
2020. aug. 6. 20:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem az. A fenék környéke tele van idegvégződéssel, normális, ha valaki élvezi ott is az ingert. Szerintem a melegeknél jellemzőbb anál miatt férfiatlan ez sokak szemében.
2020. aug. 6. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!