Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fogdos állandóan? Más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogdos állandóan? Más pasi is ezt csinálja a barátnőjével?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a párommal, már nem fiatal 42 éves. Még az elején poénos volt, hogy szinte állandóan fogdosott. Pl. átjött tvt nézni, aztán egyszerre a mellemet fogta, még akkor is ha éppen nem volt szex. Vagy ha elmentünk strandra, akkor a víz alatt állandóan a bugyimba nyúlkált, vagy a mellet fogdosta, vagy nekem dörgölgette a farkát. De már kezd baromira idegesíteni a viselkedése. Tök szuper, hogy kíván engem, meg hogy állandóan kanos, de azért néha békén hagyhatna. Exe megcsalta, ezért már arra is gondoltam, azért csinálja ezt hogy én ne lépjek félre. Egyáltalán nem szándékozom megcsalni és akkor se csalnám meg, ha nem taperolna állandóan, meg nem mutogatná nekem a farkát állandóan. Volt már 3 hosszabb távú kapcsolatom, egyik exem se viselkedett így. 31/N
2020. aug. 6. 17:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

Először is beszéld meg vele ezt. Mondd meg neki, hogy nem szereted, ha nyilvános helyen fogdos, mások előtt és otthon se szereted, ha taperol csak úgy, különösebb ok nélkül. Annak érdekében hogy ne bátnsd meg, mondd azt, hogy a tapizás számodra a szex/előjáték része, és ha sokat csinálja akkor elveszítené a varázsát. Különben se jó, ha sokat csinálja mert megszokod és már nem fogsz tőle felizgulni annyira.

Valószínűleg a kora miatt, meg akarja mutatni, hogy ő még mindig mennyire "fickós" . Talán az exének pont az volt a baja, hogy nem volt köztük elég intimitás és lehet azt hiszi, hogy te erre vágysz. Vagy az is lehet, hogy azt hiszi, hogy egy nőt nem taperolnak egész nap akkor már egyből más fele fog kacsingatni (ahogy azt írtad is). De ezt csak ő tudhatja.

2020. aug. 6. 19:00
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
elég merev, savanyú alkat vagy tehát neked nem ilyen partner való. Szerintem hagyjátok egymást és keress magadnak valami impotens, agyhalott kenyérkeresőt
2020. aug. 6. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem, az én pasim nem csinál ilyet. Igaz, kevesebb, mint feleannyi idős, mint a te párod, de az biztos, hogy kulturáltabb nála.

Az, hogy mi lehet az oka az állandó fogdosásnak, jó kérdés. Azt el tudom képzelni, hogy így akarja elkerülni, hogy te is megcsald. Ha nyilvánosan is csinálja, mikor mások látják, annak talán az lehet az oka, hogy meg akarja mutatni a többi pasinak, te hozzá tartozol és ne is próbálkozzanak nálad. Mindenféleképpen beszélj vele erről, mi nem segíthetünk a problémád megszüntetésében.

2020. aug. 6. 21:21
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Micsoda spekulációk mennek itt, hogy kinek mit akar ezzel megmutatni, meg hasonlók... Az kizárt, hogy egyszerűen bejön neki a tested, és alig tud betelni vele?
2020. aug. 6. 21:35
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Jajj,31 évesen csak egy ilyen vén fac jut,aki a 18 évesek szintjén van?:D
2020. aug. 8. 17:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 nem mindenki ég ki 30 éves korára, van aki azután is élvezi az életet
2020. aug. 9. 14:03
 17/17 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. nálam is az van hogy állandóan fogdos a barátom. nagyon sokszor a mellemet tapizza pl mikor nézzük a tévét. a fenekemet is állandóan tapizza markolássza. néha kicsit zavar de ha neki ez jó akkor én nem szólok neki.
2022. júl. 7. 07:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!