Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogdos állandóan? Más pasi is ezt csinálja a barátnőjével?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a párommal, már nem fiatal 42 éves. Még az elején poénos volt, hogy szinte állandóan fogdosott. Pl. átjött tvt nézni, aztán egyszerre a mellemet fogta, még akkor is ha éppen nem volt szex. Vagy ha elmentünk strandra, akkor a víz alatt állandóan a bugyimba nyúlkált, vagy a mellet fogdosta, vagy nekem dörgölgette a farkát. De már kezd baromira idegesíteni a viselkedése. Tök szuper, hogy kíván engem, meg hogy állandóan kanos, de azért néha békén hagyhatna. Exe megcsalta, ezért már arra is gondoltam, azért csinálja ezt hogy én ne lépjek félre. Egyáltalán nem szándékozom megcsalni és akkor se csalnám meg, ha nem taperolna állandóan, meg nem mutogatná nekem a farkát állandóan. Volt már 3 hosszabb távú kapcsolatom, egyik exem se viselkedett így. 31/N2020. aug. 6. 17:42
1/17 anonim válasza:
Ez a kulturális szintje, valaki továbbfejlődik az állati szintnél.
2/17 anonim válasza:
Nektek nőknek minden baj. Jesszus 🤕
3/17 anonim válasza:
Basszus, irigylem a problémádat.
4/17 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem baj minden. De azért szerintem nyilvános helyen nem kell a másikat fogdosni. Én se állok neki fogdosni a farkát. Persze azt valószínűnek tartom, hogy nem lenne ellenére. De tiszteljük már annyira a másikat hogy nem csak egy p.nát vagy egy f.szt látunk a benne.
2020. aug. 6. 17:55
5/17 anonim válasza:
Volt ilyen pasim 20 éves koromban,de hogy egy 42 éves tata ezt csinálja,az már kissé röhejes.
8/17 anonim válasza:
Nálunk ez rendszeres (oda-vissza), és alapvetően mindketten örömünket leljük benne. De rég megbeszéltünk, hogy általában szabad, és nyugodtan szólunk/jelzünk a másiknak, ha éppen nemkívánatosnak érezzük.
9/17 anonim válasza:
Nálunk gyakori, hogy ha pl boltban sorban állunk és szorosan mögé húzódok, akkor odanyomja a párom a fenekét az ágyékomhoz. Persze nem túl feltűnően. De ha otthon mondjuk mosogat vagy főz akkor is oda szoktam menni és hátulról előrenyúlva megmasszírozom a melleit. Ezeket mindketten imádjuk. A fenekére időnként nyilvános helyen is rámarkolok önkéntelenül, de ennél nincs több tapizás.
44N-39F
10/17 anonim válasza:
A másikhoz hozzáérni, megsimogatni, megcsókolni - akkor is ha nem éppen szexet akar az ember - teljesen természetes. A jó kapcsolathoz hozzátartoznak az érintések a szexen kívül is. Ettől még kulturáltan... a pasiddal nagyon nem mozogtok ebben közös hullámhosszon. Miért vagytok együtt ha - gondolom másban is - ennyire nem találjátok a közös hangot? Beszéld meg vele, jobb tipp nincs. Ha nem változik akkor meg tényleg nem kellene két eltérő frekvencián rezonáló embernek erőltetnie ami nem megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!