Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mi a logika ilyenkor?
Rengeteg tangás, brazil tangás (vagy sima bugyit seggbe behúzott) nőt látok a strandokon idén, ahol napozáskor látszik, hogy nem fedi rendesen az alsó a punci és tájékát, épp csak az ajkak nem lógnak még ki meg a segglyuk.
Nem hiszem, hogy hirtelen ennyi exhibicionista nő lett, biztos sokan ezek közül szégyellősebbek más közegben vagy fehérneműben. Szóval arra volnék kíváncsi, hogy ilyenkor mi a logika?
Nők, lányok válasza érdekelne.
Pl.: [link]
Másik kérdés: mikor rátapad a puncitokra az alsó anyaga és kirajzolja az alakját és ugyanúgy megy a zavartalan szétrakott lábas napozás, olyankor csak nem veszitek észre vagy tudatosan élvezitek a figyelmet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Oda napozni megyek meg furdeni sok masik 100 nő van ott
A fehérnemű meg privátabb
#1: Köszi a választ!
Ezt értem és sejtettem, de mégis kicsit ellentmondásos, hogy többet mutat a többség, mint amit bármi más esetben mutatna. Ezért kérdezem, hogy mi a logika? :)
A bikinim brazil tangás, tehát nincs kint az egész fenekem de nem is teli bugyi. Fehérneműből is tangát hordok, mert ez áll a legjobban, nekem ez a kényelmes. Próbáltam bikiniből a hagyományos bugyis fazonút, de nagyon tepsi seggem van benne, úgyhogy azt fel nem veszem.
Nyilván azért napozik valaki úgy hogy terpeszve van egy kicsit a lába hogy belül is lebarnuljon. Ha már strandra megyek nem fogom takargatni magam és csadorba lenni.
"Mindenki a strandolással van elfoglalva."
De kis naiv. :)
Figyelj, most ez a divat – megint (mert a 80-as évek retrója van). Ha rákeresel itt a témára, és megnyitsz 2008-2010-12 körüli kérdéseket, azt fogod látni, hogy a válaszoló lányok 90-95 százaléka teljes elutasítással volt a tangás bikinialsóval szemben. R¡bancosnak titulálták, azt pedig magamutogatónak, aki ilyet vesz fel. De ez most egy másik éra, másik generáció.
Ami meg a tapadást illeti, sok
bikinialsó alapból kiadja a punciajkakat, mert olyan anyagból van, olyan szabású, és mert a lányok többsége borotválja. De a pasik farkát is kiadja a rendes úszónadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!