Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolják itt egyből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják itt egyből dicsekvésnek vagy kamunak, ha valaki sikeres viszonyokról számol be a kérdésekben vagy kommentekben?

Figyelt kérdés

Pláne férfiakkal szemben van ez. Olyan mintha egy csomó dühös szűz kommentelne itt és ha valaki nem erősíti ezt a narratívát, akkor egyből kétségbe vonják a szavait.

Miért nehéz elhinni, hogy valaki tényleg sikeres és úgy ír segítő szándékkal ide? Nem dicsekvésből...

2020. aug. 5. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

1. Ez a hely, ahol szabadon leírhatja mindenki a fantáziáit névtelenül, úgy ütök a hasamra, hogy nem derül ki, hogy én voltam.

2. Aki tényleg sikeres ilyen téren, annak van mivel/kivel foglalkoznia, és nem azzal, hogy nyavajgó lúzerek/trollok hülyeségeit olvasgassa.

3. Pár normális kommentet leszámítva itt már versenyt futnak, hogy ki tud nagyobbat szólni a másiknál.

2020. aug. 5. 10:37
 2/7 A kérdező kommentje:
A 2. ponttal vitatkoznék. Attól hogy valaki tényleg sikeres, nem jelenti azt hogy ne olvashatna fórumokat, hogy esetleg megossza a tapasztalatait és tanácsot adjon. Nem 0-24 ezt csinálva, és nem 0-24 nőzve. Miért lenne ez ilyem kizárólagos?
2020. aug. 5. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
#2 A 2. pontodban azt mondod, hogy aki itt van az csak lúzer lehet. Ez egy önmagába forduló érv. Nem érv.
2020. aug. 5. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
13%

Mert sok az irigy.

Ahelyett, hogy megfogadnák a tanácsot, mindenre van valami indokuk, hogy miért hülyeség, vagy miért nem működik.

Pedig tényleg bevállt.

Úgyhogy ezt meguntam már, szóval nem is adok tanácsot senkinek.

Aki, nem hagyja, hogy segítsenek rajta, azon nem lehet. ☹️☹️☹️

2020. aug. 5. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ó, én nőként gyakran azt kapom meg, hogy biztos egy unatkozó férfi vagyok. Közben csak segíteni akarok, főként azoknak a nőknek, akiknek fáj a szex/bizonytalanok közben, akár a testükkel kapcsolatban. Illetve a fogamzásgátlás témába is gyakran írok.
2020. aug. 5. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Én sikeres voltam a nőkkel, és most pedig boldog házasságban élek, de vicces néha olvasgatni a marhaságokat itt, legtöbbször szarás közben, vagy ha nagyon unatkozom. 41/F
2020. aug. 5. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt azért, mert tényleg baromi sok a troll. Amikor jön egy olyan hozzászólás amiről már előre lehetne sejteni, hogy megosztó lesz, mégis leírja az illető, ott könnyű szándékosságot feltételezni.

Ugyanakkor a saját sikerekkel példálózás eléggé vékony jég, mert könnyű úgy értelmezni, hogy burkoltan magad fényezed. Ezen nem segít a sikertelen emberek önértékelési problémája sem, mert akinek nincs a helyén az önértékelése, azt mások sikere saját maga kudarcára emlékeztetni.

2020. aug. 5. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!