Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány cm-es pénisz kell BMWs és ájfon 11-es sikeres nőkhöz?
Figyelt kérdés
Egyik távoli lány ismerősöm pár napja vett BMWt, legdrágább ájfonja is van és keményen kondizik is kb 170 cm magas formás popóval. Szerintetek hány cm-es dákó kell, hogy egy ilyen sikeres nőt magad mellett tarthass? :O2020. ápr. 12. 12:11
3/13 anonim válasza:
Akárhogy is számolom, 8-as bmw + 11-es ájfon az 19 cm-es farkat jelent.
4/13 anonim válasza:
Nem a farkad mérete a lényeg. De azt hiszem, hogy... [link]
6/13 anonim válasza:
Pont akkora amekkora egy neki szimpatikus, normális pasihoz tartozik - sem több, sem kevesebb.
Mikor tanuljátok már meg, hogy NEM a farokméret számít, hanem a Férfi akihez tartozik (és tudja-e használni).
7/13 anonim válasza:
Én lehet maradi vagyok de ha szereted egy reggeli csók ilyenek is elegek
F
9/13 anonim válasza:
Szerintem nekik inkább az kell, hogy neked is minimum ezek meglegyenek és Te is legyél sikeres, kondizó, cégvezető vagy valami menedzser...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!