Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezem meg a sráctól hogy mekkora a pénisze hány centi?
Ha megismerek egy srácot valahol akkor nyilván ciki arra rákérdezni hogy mekkora a pénisze ,meg nyilván el poénkodná és nem mondana igazat.
De hogyan lehet megtudni azt hogy egy srácnak mekkora a pénisze?
Nyilván azt mondják hogy nem a méret számít de a kínos és keserű valóság az hogy számít a méret a szexben ,a nőnek nagyobb élvezet a szex egy nagy péniszel mint egy kis mogyoróval.
Én nem néger hatalmas farokra gondoltam , elég átlagos is csak szép legyen ne legyen ronda pénisz illetve ne legyen olyan kicsi hogy gyömöszöléses módszerel tegye be a pasi.
és akkor felőlem csinálhatjuk.
Irén, te vagy az? 😀
Medence takarítás megvolt már!
Nagy itt a jókedv látom. Velem 2x szer is volt ilyen, hogy rákérdezett a csaj mielőtt bármi lett volna. Mindkettő elmondta, hogy csak a nagyobbal élvezi ezért szeretné ezt tudni aztán mehetünk tovább.
Erre varjatok gombot.
Ne kérdezz rá, mert elég vicces leszel!
Nekem még az online ismerkedés fázisában kérdezett rá egyszer egy lány, és kiderült, hogy teljesen komolyan gondolta a kérdést, mert hogy ő eléggé szűk... Hát, utána már csak azért is összehoztam vele egy személyes randit... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!