Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kérdezem meg a sráctól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezem meg a sráctól hogy mekkora a pénisze hány centi?

Figyelt kérdés

Ha megismerek egy srácot valahol akkor nyilván ciki arra rákérdezni hogy mekkora a pénisze ,meg nyilván el poénkodná és nem mondana igazat.

De hogyan lehet megtudni azt hogy egy srácnak mekkora a pénisze?

Nyilván azt mondják hogy nem a méret számít de a kínos és keserű valóság az hogy számít a méret a szexben ,a nőnek nagyobb élvezet a szex egy nagy péniszel mint egy kis mogyoróval.

2020. aug. 5. 09:42
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#10 szeretem az anális szexet ,igen egy igazi nő is szeretheti az anális szexet nem csak egy Transzvesztita.
2020. aug. 5. 10:12
 12/29 anonim ***** válasza:
72%
kérdés helyet, inkább térdelj. a randi végén szo,d le és kiderül
2020. aug. 5. 10:14
 13/29 anonim ***** válasza:
70%
A reggeli kamu kérdés is megszületett, nyertél! 😀😀😀
2020. aug. 5. 10:16
 14/29 anonim ***** válasza:
40%
Na és minimum milyen számot kell bemondania a “szerencsésnek”, hogy becserkészhesse a lompost? :D
2020. aug. 5. 10:28
 15/29 A kérdező kommentje:

Én nem néger hatalmas farokra gondoltam , elég átlagos is csak szép legyen ne legyen ronda pénisz illetve ne legyen olyan kicsi hogy gyömöszöléses módszerel tegye be a pasi.

és akkor felőlem csinálhatjuk.

2020. aug. 5. 10:31
 16/29 anonim ***** válasza:
58%

Irén, te vagy az? 😀

Medence takarítás megvolt már!

2020. aug. 5. 10:33
 17/29 anonim ***** válasza:
64%

Nagy itt a jókedv látom. Velem 2x szer is volt ilyen, hogy rákérdezett a csaj mielőtt bármi lett volna. Mindkettő elmondta, hogy csak a nagyobbal élvezi ezért szeretné ezt tudni aztán mehetünk tovább.

Erre varjatok gombot.

2020. aug. 5. 10:58
 18/29 anonim ***** válasza:
44%
Bevállalsz egy próbaszopást.. autót sem veszünk anélkül hogy elvinnénk egy próbakörre, nem?
2020. aug. 5. 11:03
 19/29 anonim ***** válasza:

Ne kérdezz rá, mert elég vicces leszel!

Nekem még az online ismerkedés fázisában kérdezett rá egyszer egy lány, és kiderült, hogy teljesen komolyan gondolta a kérdést, mert hogy ő eléggé szűk... Hát, utána már csak azért is összehoztam vele egy személyes randit... :)

2020. aug. 5. 14:25
 20/29 anonim ***** válasza:
19-es: és befért? :o
2020. aug. 5. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!