Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezem meg a sráctól hogy mekkora a pénisze hány centi?
Ha megismerek egy srácot valahol akkor nyilván ciki arra rákérdezni hogy mekkora a pénisze ,meg nyilván el poénkodná és nem mondana igazat.
De hogyan lehet megtudni azt hogy egy srácnak mekkora a pénisze?
Nyilván azt mondják hogy nem a méret számít de a kínos és keserű valóság az hogy számít a méret a szexben ,a nőnek nagyobb élvezet a szex egy nagy péniszel mint egy kis mogyoróval.
Odamesz. Megmondod neki, hogy, figyu, én nem csalok, nincs rajtam pushup melltarto, az arcom az igazi, teljesen smink nelkul vagyok ilyen szep, es kemeny, feszes C mellem van (legalabb). Szopok es le is nyelem. A farkad nagy legalabb?
Dugsz vele egyet, es utana meglatod mekkora a farka nem? Pasik se kerdezik meg a nőtől hogy jol sexel e, vagy csak fekszik mint a csök.
Persze, hogyne, biztosan nő vagy. 😁
Kulcsszavak : anális élvezet.... 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!