Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Emiatt érezzem magam kellemetl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt érezzem magam kellemetlenül anya előtt vagy ne foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés
Van egy vibrátorom amit anya meglátott a szekrényenbe és kérdezte, hogy minek ez nekem? Nagyon meglepődtem és visszakérdeztem, hogy szerinted mire használhatom vajon? 19 vagyok amúgy mèg itthon lakom anyuékkal. Beszèljem meg vele ezt normálisan vagy ne foglalkozzak vele?
2020. aug. 4. 09:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én inkább nem foglalkoznék... mit is mondtanál neki? "anya, amit a múltkor láttál a szobámban... hát ne aggódj, arra használom amire való: izgatni a pnámat"...
2020. aug. 4. 09:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
tényleg elég hülye kérdést tett fel :) mintha megkérdezné minek neked fogkefe :)
2020. aug. 4. 09:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább ne foglalkozz vele
2020. aug. 4. 09:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ő is csak csípőből tüzelt, gondolkodás nélkül tette fel a kérdést. már megbánta, nyilván neked is volt olyan hogy csak kicsuszot egy szó, ez is ilyen
2020. aug. 4. 10:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zavarában kérdezte ő is. :D
2020. aug. 4. 10:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne hozd szóba, hagyd.
2020. aug. 4. 10:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgethettek anyuddal a maszturbálási szokásaitokról, de szerintem felesleges.

Érezheted magad kellemetlenül is, de az is felesleges.

Ha úgy érzed bármiben jobb lenne, ha beszélgettek róla, akkor hozd fel a témát, de amúgy nem kötelező beavatnod a családodat az intim dolgaidba.

2020. aug. 4. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Fátylat rá!!
2020. aug. 4. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, nem lényeges, tudja mire való. Bár ffi vagyok és 110%-ig tudta apám, hogy verem (mert mindenki csinálja) mégsem kezdtem el apámmal a hokizási szokásokról diskurálni. Neked sem kell a szülőkkel kitárgyalnod a maszturbálást. Tudják hogy csinálod, egészségedre. Ettől még zárd be az ajtót amikor "rákezdesz".
2020. aug. 4. 11:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ehh. Mondhattad volna, hogy tésztát nyújtasz vele.
2020. aug. 4. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!