Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki hány éves kortól használt...

Ki hány éves kortól használt tampont?Mindig kellemetlenül érzem magam betéttel.(Anya nem igazán engedi.)Írjatok tapasztalatokat!

Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha esetleg anyud attól félne,hogy szüzek nem használhatják: De! Nagy tévhit,hogy elszakítja a szűzhártyát. Én kb. 17 éve koromtól kezdve használom és számomra legtöbbször ezerszer jobb,mint a betét. Csak ajánlani tudom és ha jól használod,egyáltalán nem fáj.
2020. jún. 19. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:

14 voltam, iskolai tabor volt a Balatonon, pont megvolt. Vegul is igysem mentem be a vizbe, de terveztem.

Akkor eloszor eleg kellemetlen erzes volt, de hamar megszoktam, onnantol csak azt hasznaltam, sokkal kenyelmesebb nekem, mint a betet.

Nekem ilyenbe nem szolt bele anyukam, pedig o vilag eleteben betetet hasznalt. Menstruacios kelyhet sem engedi? Hany eves vagy?

2020. jún. 19. 22:52
 3/6 A kérdező kommentje:
13 éves leszek.Lehet korai de nagyon félek ettől az egész átázás dologtól.
2020. jún. 19. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szinte az első menstruációm óta (12 voltam, amikor először megjött) használok tampont és betétet felváltva. Anyám nem szólt bele, úgy volt vele, majd én eldöntöm nekem mi a jó. Használd nyugodtan a tampont, anyudnak meg nem kell róla tudnia. Otthon rejtsd el a cuccaid közé, vagy olyan helyre, ahol nem találhatja meg.
2020. jún. 20. 06:26
 5/6 anonim ***** válasza:
15 évesen kezdtem el használni. Nem szólt bele anyukám, támogatta hogy próbáljam ki, adott tanácsot.
2020. jún. 20. 10:22
 6/6 anonim válasza:
15-16 éves korom óta. Akkor megváltozott az életem! El sem tudom képzelni ma már betéttel...
2020. jún. 21. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!