Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy molett lánynak miért nem udvarolnak a fiúk?Miért nem fordulnak meg utána.Miért nem tetszenek?Úgy gondolom,hogy mi sem vagyunk alább való emberek mint a véknyak.Őszinte válaszokat kérek.
Husisabb nőként mondom, ez azért nem teljesen igaz. Igaz, nem mondanám magam kövérnek, de abszolút nem lapos és nem is volt soha a hasam. Nem vagyok vékony sem. Viszont sosem volt problémám a pasikkal. Elfogadom magam és magabiztos vagyok. Én azt gondolom, hogy ez a legfontosabb. Ha te magabiztosan, a szépséged tudatában élsz, akkor igenis megnéznek és akár leszólítanak a pasik az utcán vagy bárhol.
Esetleg próbálj meg olyan ruhákat hordani, ami előnyös számodra. Az is sokat segít.
Ízlés kérdése. Van akiknek kifejezetten a husisabb lányok tetszenek, szerintem nincs is ezzel semmi baj, vékony csajként mondom. Nem mindenkinek jönnek be a vékonyak nehogy azt hidd. Ilyet meg ne is gondolj, hogy a molettebb lányok alsóbbrendűek, egyáltalán nem ezen múlik, hanem sokkal inkabb a kisugárzásodon. Ahogy írták feljebb is, ha te több figyelemre vágysz a pasiktól, akkor csak meg kell találd a hozzád passzoló ruhákat, színeket és máris magabiztosabb leszel. Több múlik a személyiségen, mint a kinézetén szerintem.
22 L
Ez nem azon múlik, hogy kevesebb, vagy több vagy. Hanem azon, hogy mi tetszik a szemnek, magának az embernek. A háj pedig nem szép, akárki akármit mond.
Máskülönben pedig, ha valaki elhízott, sok mindenre lehet következtetni a személyiségével kapcsolatban. Például, hogy lusta, vagy nincs önuralma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!