Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megszokható a csak vanília szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszokható a csak vanília szex?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején tisztáztam vele, hogy nekem tetszik ha kicsit durvább a szex. Nem BDSM, csak egy kis hajhúzás, pici popsi paskolás, legyen határozott az ágyban. Nos, ez nem megy neki, mindig én kezdeményezek, és általában én vagyok felül.

Ettől függetlenül imádom, teljesen el tudom vele képzelni az egész életem. DE, egyre jobban kezdem hiányolni azt a pluszt, amit ő nem ad meg. Ez el fog múlni? Most úgy érzem, nem csalnám meg, és nem is hagynám el ez miatt, ez meddig marad tartható állapot? :(

Szörnyű ribizli vagyok. :(

2020. aug. 3. 13:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

A kielégítő, a vágyaknak megfelelő szexualitás nem "csökött" hanem a jó, kiegyensúlyozott kapcsolatok egyik legfontosabb építőeleme. Nem látják be sokan, de pont annyira fontos mint azok a dolgok mint amiket felsoroltál (sőt mi több sokan azért maradnak egy kapcsolatban mert fenomenális a szex, miközben más dolgok kevésbé stimmelnek).

Megpróbálhatod elnyomni, terelni, sporttal, vallással, meditációval akármivel, de nem fog menni. A felszín alól elő fog jönni, frusztrálni fog, türelmetlenebb leszel a pároddal és nem is fogod látni miért.

Mintha gátat építenél egy patak elé. Ha nem folyik le belőle a víz, akkor átbukik a gáton, avagy oldalt utat talál, vagy éppen alámossa az egészet és hirtelen elsodorja.

Tanács: ne te felejts, hanem a párod fejlődjön! Te akarsz mindenféle praktikákat bevetni, mintegy "megerőszakolva" a vágyaid, miközben a másik fél meg nem tesz érte semmit?

2020. aug. 3. 14:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez kell a boldogsághoz, akkor inkább keress valaki mást. Neki is jobb lesz.

Ha az én barátnőm azzal jönne, hogy neki pl. a pisiszex a mindene, és ennek én meg kell feleljek, és csökött mittudomminek nevez ha ez nekem esetleg nem jön be... hát akkor bye bye Kansas.

2020. aug. 3. 14:36
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

#10 Eluralkodhat igen. Képzeld el a kedvenc ételed és képzeld el, hogy évekig nem ehetsz olyat, majd egynap amikor különben is nagyon éhes vagy már és nem ehettél otthon már jó ideje egy jót, akkor valaki ott húzogatja az orrod előtt és szemtelen gesztusokkal nyújtogatja feléd.

Önkéntelenül is elindul a nyálad rá és ember legyen a talpán, aki nem veszi el mondván hogy jó az otthoni kisadag tökfőzelék, beérem azzal. Meddig is kell még azt ennem? Hát még életem végéig.

2020. aug. 3. 14:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokható meg... de a problémákat szőnyeg alá lehet söpörni... egy ideig!!

Remélem érthető....

2020. aug. 3. 14:53
 15/24 A kérdező kommentje:
Tényleg beszéltünk róla, és próbálkoztunk. Nem megy neki, nem érzi jól magát a szerepben, lelankad, ha megpróbál rámcsapni. A sikertelenség miatt pedig hónapokig tartott rendberakni az önbizalmát, és meggyőzni, hogy is jó nekem. Azóta nem hoztam fel, de egyre jobban hiányzik.
2020. aug. 3. 15:09
 16/24 anonim ***** válasza:
70%

Én ugyanígy vagyok csak férfiban. Szerencsére mostani barátnőm ezt imádja és hatalmasakat élvez rá. Voltam olyan nővel, aki egyszerűen bántásnak vette ezeket a dolgokat és sértődés lett a vége. Nem bírtam velük sokáig együtt lenni és a mostani bnőmmel csaltam meg az utolsót.

Ő pont az ellentéte és szét lehet gyalázni az ágyban, haját húzni, pirosra lehet fenekelni hátulról szex közben, tágítani lehet a punciját, ráparancsolni hogy húzza széjjelebb a lábát, stb. Soha nem cserélném vissza.👌

2020. aug. 3. 15:18
 17/24 anonim ***** válasza:
54%
El kell szomorítsalak,de pont igy jártam. A srác alapból egy főnyeremény volt,nagyon szerettem,de ő is képtelen volt az "állatiasabb" szexre amire vágytam. Aztán felbukkant a kisördög.. jött egy srác,akivel úgy jártam,ahogy már leírták előttem ( megéreztem az illatát, hozzám ért /kézfogás, véletlen érintés/ és egyszerűen forrtam.. )és láttam rajta,hogy ugyanígy van ő is velem. Természészetesen nem próbálkozott meg én is probáltam elnyomni,de ez max egy fél évig ment. Végül szakítottam a párommal mert a langyi szex után jött a szerelem múlása is,holott emberként annyira szerettem,hogy együtt sírtam vele szakításkor. Eltelt egy kis idő és megtalált a "kísértőm". Első nap lefeküdtem vele,örültem hogy már nincs kötöttség és erre vágytam akkor már hónapok óta.. fél évig voltam vele de olyan jókat szexeltünk,hogy az valami eszméletlen.. tökéletesen passzoltunk az ágyban. Akkor tudtam meg,mi a jó szex igazából. Sajnos másban nem illetünk össze de így sem bántam meg. Azt ajánlom jól gondold at a helyzetedet, mert ha ez tényleg nem fog változni,járhatsz úgy mint én. És akkor nehezebb lesz dönteni. Nekem is az volt,sajnaltam,de megcsalni nem akartam,nem is érdemelte volna meg.
2020. aug. 3. 15:33
 18/24 anonim ***** válasza:
54%

Ez a vágy sosem fog elmúlni. Most még pár év után ott a lila köd, a szerelem, ami enyhíti ezt. Később már ez az érzés átalakul és utána még rosszabb lesz. Az én meglátásom szerint a szexualitás az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Te 5 év múlva is ugyanerre fogsz vágyni, és ő ezt nem fogja neked megadni. Na ekkor jön majd az, hogy kikacsingatsz a kapcsolatból.

Lehetőségek szerintem :

1. Elfogadod ezt, hogy ő nem vevő erre és átvered magad egy életen át.

2. Elmondod újra neki őszintén, hogy ez neked fontos és jót tenne a kapcsolatotoknak, hiszen te így szereted a szexet.

3.Egy idő után szerintem szakítás lesz a vége, hiszen valami mindig hiányozni fog.

Tapasztalatból beszélek.

2020. aug. 3. 16:04
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát nincs más hátra, mint keresni valakit, aki időnként titokban rendbe rak. Én is így voltam vele, és nem bántam meg. Ha gondolod, keress meg, akár csak beszélgetni is róla.
2020. aug. 3. 16:10
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

19

Miért buzdítod gerinctelenségre? Semmi értelme, csak még amiatt is enné magát mert hűtlen lett..

2020. aug. 3. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!