Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megszokható a csak vanília szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszokható a csak vanília szex?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején tisztáztam vele, hogy nekem tetszik ha kicsit durvább a szex. Nem BDSM, csak egy kis hajhúzás, pici popsi paskolás, legyen határozott az ágyban. Nos, ez nem megy neki, mindig én kezdeményezek, és általában én vagyok felül.

Ettől függetlenül imádom, teljesen el tudom vele képzelni az egész életem. DE, egyre jobban kezdem hiányolni azt a pluszt, amit ő nem ad meg. Ez el fog múlni? Most úgy érzem, nem csalnám meg, és nem is hagynám el ez miatt, ez meddig marad tartható állapot? :(

Szörnyű ribizli vagyok. :(

2020. aug. 3. 13:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy o nem akar teged bantani (ugy erzi hogy ez bántás)
2020. aug. 3. 13:57
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy ribizli. De a beteljesületlen vágyak mellékvágányra vihetnek ha érted mire gondolok.
2020. aug. 3. 13:58
 3/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagy ribizli, semmi gond nincs veled, csak egyszerűen ilyen a szexualitásod.

Rossz hírem van... nem, nem fog elmúlni. A párod vagy felpörgeti magát és felveszi a ritmust, vagy... egyre jobban fog feszíteni hogy szexuálisan nem illetek össze. Most még csak kérdést írsz ki, de egyre jobban fog feszíteni, frusztrálni a kielégületlenség ami alá fogja ásni a kapcsolatotokat.

S most tedd a szívere a kezed! Ezt akarod egész életedben, elégedett lennél ha csak ez lenne? Mert a vágy nem fog elmúlni... a választ tudod, de még egy jódarabig agonizálni fogtok egy szexuálisan össze nem illő kapcsolatban.

2020. aug. 3. 14:00
 4/24 anonim ***** válasza:
30%
A csokisat nem szereted?
2020. aug. 3. 14:05
 5/24 anonim ***** válasza:
88%
Egy ideig tartható, majd mikor oszlik picit a rózsaszín köd, egyre jobban fog hiányozni. Aztán 3 út áll előtted: magadnak hazudsz, neki, vagy szetválnak útjaitok. A ribiseg nem itt kezdődik.
2020. aug. 3. 14:09
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ebben a három évben nem múltak el az ilyen irányú vágyaid, már nem is fognak. Azt neked kell érezni, hogy ezzel a hiányérzettel le tudod e élni az életed.
2020. aug. 3. 14:10
 7/24 anonim ***** válasza:
57%

nálam ez úgy van, hogy ha szerelmes vagyok a lányba, akkor "bénázok" és vagyok kissé határozatlan, mert nem akarom bántani, vagy fájjon nekistb stb...

beszélj vele, hogy lazítson egy kicsit, lehet feszeng, még mindig, hogy kielégtsen stb.

Ha csak szexkapcsolatom van és egyfajta "tárgyként" kezelem a nőt sosincs ilyen baj, keményen szexelek, 40 perc - 1 óráig is bírom

2020. aug. 3. 14:14
 8/24 A kérdező kommentje:

Az első pár hónapban próbálkozott, aztán bevallotta, hogy ez nem neki való, és így nem is folytatna tovább.

Minden másban tökéletes. Lelki társam, mindenben megértjük egymást. Ő a legjobb barátom is. Sőt, egy éve együtt is élünk, ez még biztosabbá tette felé az érzelmeimet.

Nem hagyhatom, hogy egy csökött szexuális vágy ezt elrontsa. Hogyan tudnám ezt elfelejteni?

2020. aug. 3. 14:14
 9/24 anonim ***** válasza:
67%

A legrosszabb dolgokhoz is alkalmazkodni tud az ember, ha rá van kényszerítve. A kérdés az, hogy ez meddig fog így működni? Jól írják a többiek, a vágy nem fog elmúlni. Erős önszuggeszcióval le tudod nyomni a tudattalanodba, de akkor majd álmok formájában jön vissza.

Vágyakat nem lehet kiírtani az emberi lélekből.

3 évet kibírtál, de vajon menni fog 5 is? Menni fog 10 is? Vajon még egyszer ennyi idő után mekkora lelkesedéssel fogod szétdobni a lábaidat a párodnak?

Hogy pontosan mikor azt senki nem tudja neked megmondani, de egyszer ez felszínre fog benned jönni. Mondjuk amikor alkalmad lesz rá és találkozol egy férfival akinek már a gesztusain és a stílusán érezni fogod, hogy ezt megkapnád és a sok sok évnyi vágyakozás után egyszerűen képtelen leszel a testednek ellenállni, mert le fog verni a közelében a víz és nedves álmaid lesznek vele.

2020. aug. 3. 14:16
 10/24 A kérdező kommentje:
#9 a legnagyobb félelmemet írtad le. Eluralkodhat a vágy ennyire a fejemben?
2020. aug. 3. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!