Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem megy a "vanília" szex?
#1: Köszi. :D
#2: Az a baj, hogy nem tudom meddig fog tartani ez a dolog. Érzelmekkel sem menne a dolog, de még az sincs, így még nehezebb.
#3: Én nekem egyáltalán nem megy, csak ráfeszülök és bénázok. Közben még a csókolozás sem megy, nem vicc. :D Nem szeretnék ennyire egyhangú lenni szexuálisan, úgyhogy várom a tippeket. ^^
#4: Nos ezzel nem segítettél, de örülök neki, hogy ezt is tudom már. :D
Én is így vagyok vele.
Párom meg lágy szeretkezésekhez volt szokva de belevittem a rosszba és azóta ő is keményen szereti. Persze néha szoktunk lágyabban is de ritkán.
Valószínűleg valamelyikőtök idomulni fog ebben a dologban.
Bilincseljen, vagy kössön ki előtte.
Akkor mindenképpen ki kellene várnod, hogy finoman, nyugisan megcsináljon, de lenne benne egy kis durvulás is a kötelek miatt.
Másrészt lehet neki is bejönne, hogy gátlástalanul kihasználhatja a kiszolgáltatott helyzetedet.
#7: Erre inkább nem reagálok. :D
#8: Ez nem olyan rossz ötlet... De az adással is probléma van. Nem tudok gyengéd lenni, olyan esetlenül megy, kicsit sem érzem szexinek magam közben, inkább bizonytalannak. Pl. apró harapások, puszik, nyelvvel meg kézzel simogatás... Ez csak a kezdet, amire leginkább érzékeny. Be tudom vadítani a magam módján, de az övén is szeretném. ^^ Viszont nem tudom. És a kreativitásom is gyenge ezen a téren. Lehet az érzelmek hiányoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!