Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha nem megy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem megy a "vanília" szex?

Figyelt kérdés
Nem tudok túlzottan lágy, érzéki, óvatos lenni. Max rövid ideig, de utána elkap a türelmetlenség és a mohóság, alig bírom visszafogni magam. Nem is izgat föl igazán a "lassúzás", ellenben a durvulás valami eszméletlen beteg módon, amit senki se gondolna rólam (bevallom, néha még én magam sem). Viszont most olyan partnerem van, aki az előbbit igényelné inkább és nagyon szeretném kényeztetni. (Nem arról van szó, a keményebb dolgokban is benne van részben, csak jó lenne viszonozni a figyelmességét.) Mit csináljak? (Én vagyok a lány.)
2016. okt. 2. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
Te egy főnyeremény vagy
2016. okt. 2. 16:04
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Én férfiként vagyok így. Ha megbeszéljük, hogy lassan, lágyan csináljam, pár perc múlva, akkor is szó szerint tömöm. Nagyon ritkán megy a a "vanília". Szerintem ilyenek vagyunk...
2016. okt. 2. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Pontosan ilyen csaj kellene
2016. okt. 2. 16:14
 4/12 A kérdező kommentje:

#1: Köszi. :D

#2: Az a baj, hogy nem tudom meddig fog tartani ez a dolog. Érzelmekkel sem menne a dolog, de még az sincs, így még nehezebb.

#3: Én nekem egyáltalán nem megy, csak ráfeszülök és bénázok. Közben még a csókolozás sem megy, nem vicc. :D Nem szeretnék ennyire egyhangú lenni szexuálisan, úgyhogy várom a tippeket. ^^

#4: Nos ezzel nem segítettél, de örülök neki, hogy ezt is tudom már. :D

2016. okt. 2. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele.

Párom meg lágy szeretkezésekhez volt szokva de belevittem a rosszba és azóta ő is keményen szereti. Persze néha szoktunk lágyabban is de ritkán.

Valószínűleg valamelyikőtök idomulni fog ebben a dologban.

2016. okt. 2. 16:19
 6/12 A kérdező kommentje:
#6: Neki mindkettő megy (habár tény, hogy perverzebb vagyok nála kicsivel), nekem viszont csak az egyik fajta, mint mondtam, szóval én szeretnék "idomulni", beújítani. Jó partner egyébként, szóval menne. Kérdés: hogyan?
2016. okt. 2. 16:29
 7/12 anonim ***** válasza:
szétlékelnélek
2016. okt. 2. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Bilincseljen, vagy kössön ki előtte.

Akkor mindenképpen ki kellene várnod, hogy finoman, nyugisan megcsináljon, de lenne benne egy kis durvulás is a kötelek miatt.

Másrészt lehet neki is bejönne, hogy gátlástalanul kihasználhatja a kiszolgáltatott helyzetedet.

2016. okt. 2. 18:03
 9/12 A kérdező kommentje:

#7: Erre inkább nem reagálok. :D

#8: Ez nem olyan rossz ötlet... De az adással is probléma van. Nem tudok gyengéd lenni, olyan esetlenül megy, kicsit sem érzem szexinek magam közben, inkább bizonytalannak. Pl. apró harapások, puszik, nyelvvel meg kézzel simogatás... Ez csak a kezdet, amire leginkább érzékeny. Be tudom vadítani a magam módján, de az övén is szeretném. ^^ Viszont nem tudom. És a kreativitásom is gyenge ezen a téren. Lehet az érzelmek hiányoznak?

2016. okt. 2. 18:36
 10/12 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Ami nem megy azt nem kell erőltetni.:D A szex az ösztönökről szólna nem az én cserébe csinálom amit nem szeretek ő meg cserébe csinálja amit ő nem szeret.
2016. okt. 5. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!