Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha nem megy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem megy a "vanília" szex?

Figyelt kérdés
Nem tudok túlzottan lágy, érzéki, óvatos lenni. Max rövid ideig, de utána elkap a türelmetlenség és a mohóság, alig bírom visszafogni magam. Nem is izgat föl igazán a "lassúzás", ellenben a durvulás valami eszméletlen beteg módon, amit senki se gondolna rólam (bevallom, néha még én magam sem). Viszont most olyan partnerem van, aki az előbbit igényelné inkább és nagyon szeretném kényeztetni. (Nem arról van szó, a keményebb dolgokban is benne van részben, csak jó lenne viszonozni a figyelmességét.) Mit csináljak? (Én vagyok a lány.)
2016. okt. 2. 16:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha nem megy, ne csináld!

Legyél szexi vabmacska vagy következetes domina

2016. okt. 5. 06:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Teher az ilyen csaj. A szex az érzelmességről is kellene hogy szóljon, ha szereted.
2016. okt. 5. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!