Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi miért nem tudott elélvezni?
Figyelt kérdés
Kb 30 percig csináltam neki orálisan.
Utána még kb 20 percig térdeltem előtte, miközben magának csinálta.
De nem tudott elélvezni.
Ennyire nem izgattam?
2020. aug. 3. 11:10
1/8 anonim válasza:
Nem ismerem a kérdésben szereplő férfit, ezért nem tudom megmondani. Ennyi idő általában bőven elég szokott lenni.
2/8 anonim válasza:
50 perc alatt 5 ször vertem volna a szádba xd
3/8 anonim válasza:
Én se élvezek el könnyen, lehet hogy kicsit feszült volt.
4/8 anonim válasza:
Kérdezted tőle esetleg hogy mi a gond? Merevedése volt rendesen? Mennyi idős? Én 40 évesen 20 perc alatt 2-szer biztos telelőttem volna a szádat ha jól cumizol.
5/8 anonim válasza:
a hiba nem az ön készülékében van
6/8 anonim válasza:
Valószínű nem nálad a hiba, olyan nekem is van (pl. ha sokat ittam), hogy nem tud leszopni a csajom, de én saját kezemmel mindig a szájába vagy az arcára tudom verni.
7/8 anonim válasza:
Ha màr egyszer elèlveztem nekem is nagyon nehéz, annak ellenère hogy kőkenyèny a farkam és a csaj baromi jól szopik.
8/8 anonim válasza:
Nem te "hibáztál" (kivéve ha fogaztál, de gondolom nem), ha nem kívánt volna akkor nem állt volna fel neki. Vagy sokat piált, vagy egyszerűen feszült volt valamiért, nem tudta magát rendesen elengedni (de az is lehet egyszerűen csak d.gni akart volna orál helyett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!