Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi kell ahhoz, hogy egy pasi megtanuljon úgy elélvezni, hogy a farkához nem nyúlnak?
Akkor mondjuk a prosztata izgatás se játszik mondjuk. Az mégiscsak érző idegekkel gazdagon behálózott terület szóval ilyen szempontból hogy csak fejben menjél el csalás lenne.
Amúgy próbáltam már és simán elélveztem szóval az nem kihívás :D
"Olvastam itt csajoknál, hogy képesek attól elélvezni ha a melleiket kényeztetik, most akkor gondolom, hogy ez főleg fejben dől el náluk."
A prosztatamasszázs se más, mivel a mellbimó is erogén zóna. Valakinek sok benne az idegvégződés, valakinek meg kevés. Ez messze áll attól, hogy fekszik mozdulatlanul és elélvez.
Noss az 5 össel kell egyetèrtsek, ugyanakkor az èjszakai magömlèseket ha úgy vesszük tènyleges testi inger nèlkül produkáljuk. Velem mèg előfordult 25 èvesen is, ha kimaradt egy èlvezès pár nap alatt.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!