Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van a baj ha alig látok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj ha alig látok olyan lányt aki tetszik?

Figyelt kérdés

Nem járok olyan helyre ahol sok korombeli lány van, így lehet ez az oka, hogy nagyon kevés olyat lánytok aki annyira tetszik hogy elfogadnám barátnőnek.

Amiatt zavar ez mert a kinézet az csak egy dolog ott vannak a belső tulajdonságok, tehát hogy minden stimmeljen arra nagyon kicsi az esély. Meg vagyok ijedve mert még sosem volt kapcsolatom.

2020. aug. 3. 00:06
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Én meg egy rakat jó nőt látok. Csak ki kell menni az utcára.
2020. aug. 3. 00:08
 2/3 anonim ***** válasza:
98%

#1 Értek eggyett. Jobbnál jobb nők jönnek szembe az utcán. Nem győzőm forgatni a fejem néha.

Hétvégén kint voltam strandon és csajok felén tangás fürdőruha, ráadásul akkora nehéz bombázókon is, hogy a németek megnyerték volna velük a világháborút.

2020. aug. 3. 00:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyértelműen veled van baj. Tömegével vannak csinos lányok mindenütt, egész Kelet-Európa tele van jó csajokkal. Nem véletlenül jönnek Magyarországra bulizni a brit fiatalok. (Megjegyzem, a született angol nők között nagyítóval kell keresni a mutatósat. Nem véletlen, hogy oly sok a meleg férfi arrafelé.)
2020. aug. 3. 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!