Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam spermavizsgálaton annyit sikerült adni hogy a pohár is tele is lett ki is folyt belőle igazából minden olyan lett.Átélt más is ilyen helyzetet?
Mikor vittem az asszisztens csajnak nem akarta elhinni.
Mondtam neki szanaszét fröccsent a pohár is tiszta olyan volt.
Azonnal szólt a doktornőnek elkezdik ilyen lehet egy évben egyszer van.
Volt még utána pár vizsgálat mivel termékenységi vizsgálatra mentem megnéztek mindent ott lenn.
Állt hogy alig bírtam magammal meg is jegyezték hogy most már érti miből jött ennyi.
húspéniszem van mikor letoltam a gatyát annyit mondott a dokinő te jó ég...
Mosolygott elkezdi na most már komolyan.
Kínos vagy nem biztos sok férfi átesik rajta.
Azt is meséld el, hogy a doktornő kért még egy mintát, de te mondtad, hogy még nem tudsz adni, erre rádugrott és leszopott, és beleköpte egy söröskorsóba, és az is tele lett. Akkor már az asszisztensnő se bírt magával, neki pár perccel tovább tartott, és a mustárospohár már nem lett tele... Ott voltam az ajtó mögött, leselkedtem.
Azóta a spermabank bezárt, mert minden kémcső a te spermáddal van csordultig tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!