Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján tudom szex nélkül megmondani egy lányról/nöröl hogy "fatípusú"?
Tehát engem olyan lányok izgatnak akik csak hanyatt fekszenek mint egy fadarab,mozdulatlanul. Nem akarok nyalni,nem akarok orált kapni sem,nincs semmilyen pózra igényem. Azonkivül hogy pár percre betegyem nincs másra igényem , az is hetente 1 szer elég. Az izgat fel ha csaj nagyon passzív és távolságtartó, nem akar semmi mást a hagyományoson kivül,elég a heti 1 alkalom.
Tehát akire más azt mondaná milyen rossz volt feküdt mint egy fadarab nem reagált semmire,hol találhatnék ilyen nöt. Nem akarok végigmenni egy csomon hogy megtaláljam.
Ugye tudod, hogy előtte mindenképp fel kell izgatnod ígyis-úgyis, vagy síkosítót használni, különben fájna neki, és meg is sérülhet?
Egyébként nem hinném, hogy ránézésre meg lehetne mondani.
1-es
Igen nyilván egy minimális előjátékról lehet szó hogy legalább nedves legyen.
2-es
Igazad lehet mert én is nagyon magamnak való vagyok.
Ennyi hülyeséget...
Ezt ránézésre nem lehet megállapítani.-.-“
Én is intro vagyok, az ágyban viszont nem éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!