Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ki az aki szeret rosszlányokhoz járni?(fizető$)
Figyelt kérdés
Én lassan 3 éve.Imádom ezt az életet, előtte két komolyabb kapcsolatom volt, de ez jobb:
Nincs az állandó hisztizés, ellenőrzések, állandó szabadság van, és anyagilag többe kerültek az exeim.
34F
2020. júl. 31. 21:30
21/23 anonim válasza:
Sok sikert hozzá, kedves kérdező. 😉
Magyarország már csak ilyen...
Legszivesebben a lábamat nem raknám már be oda, de a rokonok végett hazajárok.
Az embert meglátják egy új mercivel hazamenni, és már megy a háta mögött hogy, hú a nagy adócsaló, meg a fekete illegális dolgok, meg biztos úgy lopta össze stb...
22/23 anonim válasza:
Nem tudom, miért, de a magadfajták MINDEN kérdésből a magyargyalázást hozzák ki.
Nagyon szépen megkérlek, inkább hívd ki magadhoz külföldre a rokonaidat, de ide inkább ne gyere. Kíméld meg a normalis embereket a fajtádtól.
23/23 anonim válasza:
igényesek bár van kockázat 2 szer voltam delehet megyek még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!