Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ki az aki szeret rosszlányokhoz járni?(fizető$)
Én lassan 3 éve.Imádom ezt az életet, előtte két komolyabb kapcsolatom volt, de ez jobb:
Nincs az állandó hisztizés, ellenőrzések, állandó szabadság van, és anyagilag többe kerültek az exeim.
34F
Én 19 éves létemre járok, csajokhoz, is meg srácokhoz is fizetős alkalmira. Nagyon bejött mindig. Én szeretem.
Persze az igényesebbeket választva.😉
Igen, sokan gondolják hogy anyuci, apuci pénzéből van 19 és fél évesen pénzem fizetős szolgáltatásokra, meg 2 sport autóra, házra, akkor annak most leírom itt is hogy saját vállalkozást nyitottam 18 évesen, illetve mellette hajtottam a pénzt mindenhol ahol csak tudtam és mindenbe bele vágtam a fejszémet.
Kemény 1,5 éven vagyok túl, csak a munka volt előttem, szó szerint éjjel-nappal. Ezért nem is volt időm, sem kapcsolatra sem, családra és barátokra. Idén fektettem ingatlanba, aranyba.
Úgy vélem, ha fiatalon felépítem a pénzügyi bevételemet, ami majd hozza a pénzt az életem hátralevő során, akkor teszem jól. 😉
Remélem kielégítő választ adtam neked kedves válaszoló.
Jó egészséget kívánok neked, és boldogságot! 😁😉
Nem, a máltai lányok azok messze állnak tőlem, rühellem a hazug pofájukat.
Nos akkor tisztázzuk a dolgokat. Kijártam az általánost, van egy autószerelő szakmám.
Autó tuning cégem van, Németországban, karosszéria, futómű, motor átépítés, ECU, EDU programozás. Stb
Foglalkozom mellette aranybefektetésekkel a német Golden Gates cégnél.
Idén már jelen van a cég, Magyarországon is ha netán érdekelne, keress utánna. Lehet megnézni a magyar munkatársak előadásait, Pesten, Győrben, Szeged, Pécsen, Szombathelyen is és egyre több helyen.
A bátyám építész mérnök, és mérnök informatikus, akinek a cégéből is van bevételem, német és osztrák ügyfeleket szerzek neki.
Kisebb befektetéseimről nem is beszélve.
Soroljam még?
Nekem mindegy mit gondoltok, lehet szidni, meg hasonlítgatni, holmi Máltai “videósokhoz”, de én akkor is büszke vagyok magamra, hogy nem adom fel, és elérem a céljaimat.
Itt én befejeztem, nem helyén való itt a veszekedés.
Ha valaki annyira kíváncsi írjon egy telefonszámot privibe és valamelyik ráérősebb napomon felhívom és el beszélgethetünk. Legyetek pozitívak és nyissatok a világ felé! Sok sikert! 😉
18. Ez több szempontból sántít, elsősorban a korod miatt. Nekem a legjobb barátom cégtulajdonos, és nagyon sokat tudok erről a témáról. Jogi szempontból is finoman szólva problémás ez az egész (tanultam jogot). Engem aztán hidegen hagy, hogy másnak mennyi pénze van, nekem is megvan annyi, amennyi kell, szóval felőlem lehetne igaz is, nem irigykednék, ha igaz lenne. Ennyi legyen elég. :D
Ha igaz is lenne, ez a menőzés itt tök szánalmas, mert attól, ha dúsgazdag vagy, lehetsz ugyanolyan senki, mint akárki. Én is tudnék mivel dicsekedni, csak nem látom értelmét ezzel koptatni a billentyűzetet. A telefonszámom azért sem adom meg privátban, mert nincs kedvem egy beképzelt hólyag szövegelését hallgatni.
A gazdagság egyébként se jelent semmit, a milliárdos is lehet a világ legboldogtalanabb embere, és egy szerény háztartásban élő is lehet boldog.
Én elkezdhetném sorolni, hogy milyen érdekes dolgokkal foglalkozom, hobbiként és hivatásból is, de nem látom értelmét vadidegenek előtt ezen dicsekedni.
19#
Miért ne lehetne sikeres, ha tehetséges és van kis szerencséje is?
Ez az igazi magyar mentalitás, hogy nem tudnak örülni emberek a mások sikerének, ide nem is szeretek már kommentelni semmit mert állandóan megy a lehúzás, lenézés stb.
Megyek ki hamarosan hollandiába melózni, remélem ott más lesz a mentalitás az embereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!