Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy 15 éves lányról, ha már szexel?
Figyelt kérdés
A barátjával, nem mindig mással. Szerintetek korai vagy normális ebben a korban? Mi a véleményetek róla?2020. júl. 31. 13:31
11/21 anonim válasza:
Semmit. 15 évesen már én is régen szexeltem.
12/21 anonim válasza:
Igen de nem biztos, hogy a 15 éves maga el tudja dönteni, hogy ő érett e vagy sem. most ki szerint érett maga szerint? A szülők szerint? Vagy ténylegesen? meg mit jelent az érett? Ki érett eléggé? El lehet dönteni? Nyilván mindenki máskor érik meg de a 15 akkor se tűnik túl érettnek.
13/21 anonim válasza:
Ha kapcsolatban vagy akkor nem korai, ezt még normálisnak mondanám. Szerintem 14 éven alul, általános iskolában számít túl korainak.
15/21 anonim válasza:
Én 16 évesen szeretkeztem először, és nem rágódtam azon, hogy korai-e, illik-e stb.
Egyébként régen ennyi idősen már házasodtak.
L
16/21 anonim válasza:
15 évesen még friss tini, de még közelebb a gyereklány kategóriához..
#15: akkor házasodtak a vén pedofilok gyereklányokkal amikor még földesúrnak hívták őket a feudális, hűbéres parasztok korában. Ez elég rossz példa volt..
17/21 anonim válasza:
Normális. Inkább korábban kezdje, mint hogy később kezdje vagy el ne kezdje. A lehetőségeket meg kell ragadni, mert kitudja lesz máskor is e. Szóval nem korai.
18/21 anonim válasza:
Normalis, 20 evesre ebbol lesz a rib.anc aki minden betvegen mas fa.szaban ul :F Persze hogy jo dolog mert igy szettszeitek a labatok nekunk, kb nem szamit nektek majd kisug titeket
19/21 anonim válasza:
Egészségére. Csak ne felejtsenek el gumit húzni.
20/21 anonim válasza:
Engem nem érdekel a dolog, a lényeg, hogy tudják, minek mi a következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!