Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik este a baràtnőm baràtnőjèvel lògtam,komoly dolgokròl beszèltūnk a jàtszòtèren a hintàn.sötèt volt,làgy fèny,egyszer csak.megszòlitot a làny ,hogy neked föl van àlva?mondtam igen,erre ő meny verd ki.
Figyelt kérdés
Fèlre vonultam kicsit ès vègeztem.magamal.
Bànom hogy nem.előte tetem.meg se mertem kèrdezni.ti mit tetetek volna???
kicsit bànom,mert.kivàncsian nèzte de előte jobb let volna....
2020. júl. 30. 23:35
11/18 anonim válasza:
Látom még nem szoktál le a kamu sztorik kiírásáról és a trollkodásról...
Most őszintén miért szívatod aki van olyan hülye hogy ezt bevegye?
12/18 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu.ha nem hiszed lapoz
2020. júl. 31. 00:47
13/18 anonim válasza:
Hát, szerintem biztosan nem akarná hogy mellette csapd elő a lompost ha nem akarna vele kezdeni valamit, akármilyen jó barátné is.
14/18 A kérdező kommentje:
nyilvàn,nem akkarta ezt,elèg selytelmes volt ez az egèsz
2020. júl. 31. 01:14
15/18 anonim válasza:
Jobban figyelhettél volna nyelvtanórán!
16/18 anonim válasza:
Na itt is igaz az a mondás hogy : " A szemetet össze fújja a szél. "
17/18 anonim válasza:
Egy kicsit nézd át amit kiírtál, mert borzalmas olvasni olyan szinten rossz a helyesírásod
18/18 anonim válasza:
Én megmondtam volna,hogy ő verje ki nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!