Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este egy 6 fős haveri társaságban szóba került, hogy mindenki rajtam kívül borotválja a fanszőrzetét. Tényleg ennyire elterjedt, és gáz, ha valaki nem? 25F
Szerintem karban tartani kutya kötelességed.
Teljesen csupaszra nem kell.
Elterjedtnek elterjedt, az utóbbi időben ez a divat, de amúgy nem gáz. Mindenki úgy hordja a szőrét, ahogyan neki tetszik, ahogyan kényelmes. Az aktuális partner igényeit esetleg figyelembe lehet venni, de őszintén nőként én azzal sem foglalkoztam különösebben sosem. Nekem kell együtt élnem vele, nekem kell kényelmesnek lennie, az a napi fél óra-óra, amennyi időt a mindenkori párom eltölt vele, nem igazán mérvadó.
Engem amúgy orálozásnál sem zavar a hosszú szőr, még soha a történelem folyamán nem volt olyan, hogy úgy kellett volna kiszedegetnem a számból szőrszálakat vagy valami, teljesen kényelmesen tudtam mindig is tövig benyelni bármilyen szőrzetű szerszámot (viszont szex közben volt már rá példa, hogy az éppen növekvő borosta kifejezetten zavart és kidörzsölt és fájt, szóval esetemben a borotvált intim tájék inkább hátrány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!