Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este egy 6 fős haveri társaságban szóba került, hogy mindenki rajtam kívül borotválja a fanszőrzetét. Tényleg ennyire elterjedt, és gáz, ha valaki nem? 25F
Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 19:34
11/14 anonim válasza:
Az én ex barátnőm abszolút nem kifogásolta hogy nekem nem volt borotválva. Egyszer borotváltam de számomra borzasztó volt pár nap múlva a viszketés. Elég érzékeny bőröm van. Számomra az arany középút úgymond az a rövidítés lett bár mostanában azt is hanyagolom.
12/14 anonim válasza:
Egyszer volt egy olyan pasim, aki átlagosan szőrös volt, de intim részén meg csupasz. Hát mit mondjak... Röhejes volt, meg is sértődött mikor megszoltam érte. Azt mondta, most ez a divat. Mondom, kösz, de en sem hordok mi den divatos cuccot, csak amiben jól érzem magam.
13/14 anonim válasza:
Nem gáz. Én is 25 vagyok és sokan buknak a szőrös testre és farokra.
14/14 anonim válasza:
Férjem sem borotvál az arcán kívül semmit. Nekem sosem volt problémam vele, inkább ez, mint egy csupaszcsiga...
Nekem pont az nem jön be.
Az meg hogy ha az egyik fél borotválja, a másiknak is kell, mert ez iratlan szabály.. sosem hallottam még róla, akkor mj kivételek vagyunk 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!