Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valakit megerőszakolnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit megerőszakolnak, lehet, hogy azután már nem lesz heteroszexuális?

Figyelt kérdés

Engem (lány vagyok) 12 éves koromban kényszerített rá egy falubeli fiú, hogy feküdjek le vele, konkrétan megerőszakolt. Akkor még nem voltam szerelmes senkibe, sem korábban, de aztán 14 éves koromban beleszerettem egy lányba. Abból nem lett semmi, de most megint egy lány tetszik. A fiúk egyáltalán nem vonzanak. Lehet, hogy ez miatt van?

18/L

2020. júl. 29. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az ilyesmit nem nagyon lehet szétszálazni. Talán annyi a fontos, hogy ne zárd be magad a múltba, hagyd nyitva az életedet.
2020. júl. 29. 18:25
 2/11 A kérdező kommentje:
De én nem akarok leszbikus lenni, gyűlölik őket meg minden génhibás selejtnek mondják. A saját családom is utálna ha az lennék, ők is ilyen nagy keresztényértékrend-mániások, nem fogadnának el. De akkor is undorodom a férfiaktól.
2020. júl. 29. 18:29
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

pont erre gondoltam, hogy a leszbikusba se kell bezárnod magad. csak élj ahogy az élet akarja, hogy élj. azt, hogy ki vonz nem mi döntjük el. szóval mindegy mit akarsz :D lehet egész életedben lányokért leszel oda, lehet aztán egyszer nem. kitudja.

amúgy ha nem fogad el a családod, nem kell elmondanod nekik. vagy ráér akkor amikor már nem vagy függő helyzetben tőlük.

2020. júl. 29. 18:38
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
én egyszer azt olvastam a netten hogy sok megerőszakolt nőből, lesz vagy leszbikus vagy nimfomániás. nem ezen az oldalon olvastam. hanem egy cikkben. de gondolom hogy azok akik leszbikusok lettek, már előttük is érdekelte volna őket a csajok, csak még maguk se jöttek rá. de nem vagy selejt csak mert a csajokat szereted, ugyan olyan értékes vagy mint ha hetero lennél. de menj el egy orvoshoz mert fel kell dolgoznod ezt a traumát, és akkor nem fogsz undorodni az összes pasitól
2020. júl. 29. 18:52
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon sajnálom ami veled történt. Szerintem van hozzá köze. Megváltozhatott ahogyan a férfiakra nézel és főleg a szex ezen formájára. Talán idővel változni fog, adj magadnak időt! Jót tesz ha akár itt anonim módon beszélsz róla!
2020. júl. 29. 20:21
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Lehetséges, hogy a trauma is közrejátszott, sőt, valószínű:(
2020. júl. 29. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

Igen, lehet köze hozzá, de enélkül is vonzódnál a nőkhöz, csak lehet, hogy a férfiakhoz is, akkor viszont valószínűleg később majd vonzódni fogsz férfiakhoz is. De az is lehet, hogy enélkül is csak a nők vonzanának, akkor viszont értelemszerűen nem.

De biztos, hogy nem csak ez az oka.

2020. júl. 29. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:
14%
Volt dolgom tiniként erőszakolt lánnyal, furamód gerjedt arra ha használják.
2020. júl. 29. 22:03
 9/11 kovpet ***** válasza:
89%

"gyűlölik őket meg minden génhibás selejtnek mondják"

Még mindig falun laksz? Nagyvárosban általában olyan emberek laknak, akik nem ragadtak le a középkorban...

Felnőttként elköltözöl olyan helyre, ahol elfogadnak és nem befolyásol majd a szüleid valláskárosultsága sem.

2020. júl. 30. 12:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem csak falun. Nézd meg a kommenteket minden erről szóló cikk alatt. Én nem akarom,hogy engem is ennyire utáljanak.
2020. júl. 30. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!