Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan srácot akit megerőszakoltak? Heteró? Az is maradt?
Bonyolult kérdés. Pszichiáterek szerint a szexuális trauma okozhat mindenféle fétiseket, kényszeres szexuális aktivitást, olyasmit, amit az illető egyébként nem élvez. Főleg, ha az adott esemény gyerekkorban történt. Szerintem előfordul, hogy egy egyébként heteró ember egy ilyen élmény hatására kényszeresen férfiakkal szexel. A másik lehetőség, hogy az illetőnek egyébként vannak bi vágyai, csak elnyomta azokat magában, és a rákényszerített aktus után kerültek felszínre. Mindenesetre kétlem, hogy egy ilyen esemény önmagában megváltoztathatná a szexuális irányultságot.
Egyébként összesen 1 olyan srácot ismerek, akiről tudom, hogy megerőszakolták, de ő heteró volt és az is maradt.
Én is ismerek olyasvalakit, akit gyerekkorában fenyegetésre többször is megerőszakoltak.
Ő most meleg... A pszichológus, akihez jár (mert képtelen évek után is ezt feldolgozni) azt mondta, hogy szinte biztosan e miatt lett meleg.
Hát elég egy hülye pszichológus mondhat ilyet:D
Én meleg vagyok:D
De ha egy nő megerőszakolt volna gyerekkorban sem lennék heteró.Az pusztán pont véletlen,hogy meleget erőszakoltak meg.És akkor belemagyarázzák,hogy ezért.
Szerintem akiket megerőszakolnak azok inkább kerülik,félnek a szextől egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!