Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi az a közeledés egy nőtől, ami még jól esik, és nem tolakodó, viszont egyértelmű belőle, hogy a nő szeretne valamit?
Igen persze, leírni és kimondani egyszerű lenne, de nem szeretnék ajtóstól rontani a házba.
35 felettiek válasza érdekelne leginkább. A fő kérdés, hogy hol van a határ , és mi az ami már túl tolakodó.
Nincs olyan hogy túl tolakodó.
De ha véletlenül, nem akar a pasi megdugni, akkor ne akadj ki rajta.
Nekem csak ez a bajom néha a nőkkel. Ne akadjon már ki, ha nem akarom megdugni.
Szemkontaktus, apró érintések semleges területen, figyelmesseg, meghívás egy kávéra.
Ha ezek mennek és erzed hogy nyeregben vagy, akkor érintéssel együtt egy puszi az arcra, ha van apropó. Ezekből már veszi a lapot.
Nekem ugyanolyan kellemetlen ha egy nő nagyon nyomul és le kell àllítani. Ilyenkor kerülöm a szemkontaktust, talàlkozást, közelsèget, érintést. Nem engedem intim közelsègbe.
Ha tetszik és akarok vele kapcsolatot akkor pozitív a reakcióm
Én szeretem azt, ha egy nő folyamatosan emeli a tétet. Először kedves, sokat kommunikál velem, keresi a társaságom, aztán néha néha már hozzám ér, és szerintem a legnagyszerűbb dolog, amikor egy nő finoman elmondja azt, hogy szeretne "olyan" jellegű testi kontaktot velem...
Kár , hogy ezt ritkán teszik meg a nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!