Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha rámszólnak, hogy ne folytas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rámszólnak, hogy ne folytassam akkor bénán csináltam a srácnak?

Figyelt kérdés
Konkrétan az orálról van szó. Csináltam és mondta, hogy ne folytassam... nagyon rosszul éreztem magam miatta. 19L
2020. júl. 28. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
hat valami nem volt tul jo de 19 eves nem elsőnek szptal.
2020. júl. 28. 12:03
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Valószínű hogy neki nem volt jó, de ennyiből nehéz megmondani. A reakciói, arckifejezés az árulkodóbb.

Mert így simán az is lehet, hogy csak beakarta már tenni.

2020. júl. 28. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ez sima cumi volt nem sex
2020. júl. 28. 12:04
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Mindenkinek más a jó, miért nem mondja hogy hogy csináld? Komolyan némelyik pasi...
2020. júl. 28. 12:08
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Az is lehet meg az is hogy csak Nem akart elelvezni
2020. júl. 28. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Nincs ezzel gond, mi is megszoktuk köszönni barátnőmmel egymásnak aztán áttérünk másik pózra. De volt olyan is hogy nem tudtam elmenni és 10 perc után nem akartam hogy nagyon elfáradjon ezért megköszöntem és utána csak ölelkeztünk meg csókolóztunk.
2020. júl. 28. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem sértegetni akarlak, de erre szokták mondani, hogy a szád nem csak szopásra való. Ha valami bánt, vagy valamit nem értesz, kérdezd meg tőle! Ha már egyszer leszopod, vagytok olyan közeli kapcsolatban, hogy ennek nem szabadna gondot okozni. Amúgy simán lehet, hogy csak nem volt éppen kedve hozzá, vagy nem akart a szádba élvezni. Te meg túlgondolod az egészet, és azt hiszed, hogy szarul csináltad, az a baj.
2020. júl. 28. 12:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezer egy oka lehet... lehet inkább már dugni akart a srác, lehet valami zavarta, lehet fáradt volt és nem tudott volna amúgy sem elmenni. S igen lehet, hogy fogaztál vagy túl erősen húztad.

Ahogy a #7-es írta, kommunikációra is jó a szád megkérdezed hogy "mi a baj, minden rendben?".

2020. júl. 28. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mért nem kérdezed meg tőle? Mi honnan a fenéből tudnánk? Lehet rosszul csinàltad, unta, egyáltalàn nem szereti ha szopjàk, vagy csak olyanja volt.
2020. júl. 28. 13:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!