Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,mit vállanátok be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,mit vállanátok be pénzért maximum ha az összeg nem lenne akadály?

Figyelt kérdés

2020. júl. 28. 10:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Most mindenki gondoljon bele, ha egy arab sejk azt mondaná, hogy kapsz egymilliárd eurót, amiből kb életed végéig bármit megvehetsz vagy megtehetsz, soha semmilyen anyagi problémád nem lenne, cserébe egy napig az övé vagy és bármilyen mocskos vagy perverz dolgot megteszel neki, mit mondanál? Persze elsőre én is azt gondolom, hogy szó se róla, de ha belegondolok, hogy egy nap megalázó szexért életem végéig boldogan élhetek... Nem biztos, hogy ellen tudnék állni.
2020. aug. 25. 12:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Az az egy nap megalázó szex lehet, hogy traumaként égne beléd, amit valahogy fel kéne dolgoznod, mielőtt kebledre ölelnéd a felhőtlen boldogságodat. Meg amúgy szerintem az a maximálisan gondtalan élet, ahol dolgozni se kell, célokat se kell kitűzni, elég csak fejest ugrani a hedonizmusba, a valóságban nem annyira jó, mint amennyire annak hangzik elsőre. Teljesen más, ha megdolgozol valamiért, és büszke lehetsz a saját teljesítményed gyümölcsére, mint az a tudat, hogy a segged alá lett tolva a luxus, amire egyáltalán nem szolgáltál rá, cserébe viszont feladtad az emberi méltóságodat és egy darab rongy lettél egy idegen csávó kezében, amibe beletörölhette a farkát.
2020. aug. 25. 14:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, pont ezt kellene mérlegelni :)
2020. aug. 25. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!