Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves férfinak is normálisan van igénye a szexre? 20/L
Tudom buta kérdés... (olvastam egy cikket, és onnan jött)
Úgy hallottam, hogy 23 éves kor után, már nem úgy kívánják a szexet. Én 20 évesen eléggé kívánom,kb éjjel nappal szexelnék. De elvileg 28 évesen már az embernek ez nem fontos annyira. (?)
Tehát, jól tud teljesíteni egy átlag 28 éves?
Szerintem ez nem egésszen így van. Fiatalon nyilván mindenki elevenebb ezért a sex gyakoribb is. Ahogy öregedünk a leg több ember már más fontosabb dolgokkal is szembesül ezért háttérbe kerül olykor a sex. De ettől nem jelenti azt, hogy nem igényelné az aki alapból is sokat sexelne.
Személyszerint 16-22 es éveim közt sűrűbb volt a sexuális életem, mert nem voltak akkora felelősségeim és teendőim a mindennapokban mint most 23 évesen. Ettől függetlenül ugyan úgy van sexuális életem, csak nem annyira sűrűn mint tiniként.
Aki alapból jobban igényli azon több mint valószínű igényelni is fogja, korral ez természetesen változik, de gyökerestül aligha.
én 40F vagyok
minden nap kívánom a szexet és lehet 20 vagy 30 vagy 40 éves a partnerem, csak legyen kívánatos,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!