Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik ismerösöd orgiát szervezne a házában ahol csak 18-30 éves korig lehetne belépni elmennél rá ?
Figyelt kérdés
2020. júl. 25. 18:27
1/27 anonim válasza:
Ha tudom hogy lennék ott olyanok akik jól néznek ki , persze
L
3/27 anonim válasza:
Ha helyes pasik lennének ott akkor nem hagynám ki L
4/27 anonim válasza:
Tartok tőle hogy a férfiak aránya 90% lenne, de ha nem és lenne egy egészséges, legalább 50-50 körüli arány, akkor igen.
5/27 anonim válasza:
Ráírnék a szemétre hogy mi ez a diszkrimináció ezzel a kor limittel? Megkérném hogy tolja ki a felső határt 7 évvel,és vinnék egy üveg piát.
6/27 anonim válasza:
Benne lennék ha nekem tetsző férfiak és nők lennének.
9/27 anonim válasza:
Szívesen elmennék, de nem férnék bele a korhatárba. 😭
10/27 StevenUp válasza:
Én inkább letérdelnék a ház elé demonstrálva azokat akik elődöntöttéi hogy ők nem nők és nem férfiak hanem "egyéb" hogy jól elk*rjam a média felhajtással a bulit a rasszizmus és kirekesztés jegyében
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!