Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Summer2 kérdése:
A 13cm farok körméret az jó? Vastag?
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 14:14
2/8 anonim válasza:
Az biztos hogy átlagos! Szerintem megfelelő. 19L
3/8 anonim válasza:
Aki szeretne latni egy formas es eres farkat az irjon privi
5/8 anonim válasza:
Ferfikent mondom hogy teljesen atlagos!
Peldaul nekem 17 centi es sok lanynak tul nagy, szoval nyugodj meg pont jo az a 13cm teljesen atlagos
6/8 anonim válasza:
Átlagos, de akkor sem kívánna több nő ha 23 cm lenne. Még mindig a férfit, a pénisz "tulajdonosát" kívánják meg a nők, nem pedig a cm-ket.
8/8 anonim válasza:
13 centi kerület, az ugye cirka 4 centi átmérőben. Az átlagos. Az enyém meg 5,5 centi azt már vastagnak tartották a nők akikkel voltam 😉.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!